Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Arhiva (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva.html)
-   -   Comentarii lucrari! (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva/9840-comentarii-lucrari.html)

Panacota 13-04-06 23:42

Re: Comentarii lucrari!

o sa incerc sa ii mai fac cate ceva dar acuma m-a apucat lenea si nu prea am chef:D

LKS 14-04-06 00:04

5 Attachment(s)
in mare ..e gata ...zicetzi si voi ce ii lipseshte ?

uitati si evolutia ei

BMWfan 14-04-06 06:42

mie nu imi place eleronul si faptul ca ai vopsit gurile albastre :) si vezi ca la calandru ai dunga aia de care ai zis tu

LKS 14-04-06 09:43

cand zici ca am vopsit gurile albastre ...te referi la interiorul lor ?

andrey2003 14-04-06 11:29

nu'mi plac gurile alea albastre... cum a zis si BMWfan.... din bara de jos bara aia e in plus... arata mult mai bine fara... eleronul e mult prea mare.... restu e chiar marfa ;) FELICITARi!!!

bejdesignold 14-04-06 15:32

1 Attachment(s)
Asta e corvette-ul meu. E pentru challenge! TOTUL e brushed. Sper sa va placa si sa comentatzi! Papa!

ra2 14-04-06 15:47

janta fata e mai mare dek aia de pe spate si unele prize de aer cred ca le-ai dat cu blur si nu trebuia sa faci asta...si stopurile mai bne le lasi stock ca sunt prea mari,prea bulbucate

bejdesignold 14-04-06 16:11

Quote:

Originally Posted by bejdesign
Asta e corvette-ul meu. E pentru challenge! TOTUL e brushed. Sper sa va placa si sa comentatzi! Papa!

Nu cred k vezi bine.....janta fatza mi se pare absolut normala...la brush am folosit feather 1 (lasso si pentool) adik nu sunt margini din alea parca zgariate..sunt mai uniforme, si par date cu blur...asta era! Stopurile mi se par normale din nou......va rog sa spunetzi si ce e fain la mashina..Mersi.Papa

LKS 14-04-06 17:41

in comparatie cu janta de pe masina stock ...aia de pe fata ...e mai mare ..da merge ...nu era aia problema...in rest toate bune si frumoase ....bv

sandrin 14-04-06 18:12

mie nu-mi comenteaza nimeni........:-/

andrey2003 14-04-06 18:26

4 Attachment(s)
Comentati!!!!!!

ra2 14-04-06 20:13

Quote:

Originally Posted by bejdesign
Nu cred k vezi bine.....janta fatza mi se pare absolut normala...la brush am folosit feather 1 (lasso si pentool) adik nu sunt margini din alea parca zgariate..sunt mai uniforme, si par date cu blur...asta era! Stopurile mi se par normale din nou......va rog sa spunetzi si ce e fain la mashina..Mersi.Papa

vad f.bine...e normal sa zici ca e normala masina ca doar tu ai facut-o
si am vazut k nu sunt singuru care zice ca janta fata e cam mare

bejdesignold 14-04-06 20:46

Pai normal ca e mai mare decat aia stock...doar nu o faceam mai mica! parerea voastra...da ce e bine???

frost_dani 14-04-06 21:04

mah atunci dc tiai mai pus masina aici?nu k sa ii afli defectele ?dar vad k tie nu prea iti convine cum iti critica munca...........asta e shi yo am fost in starea asta dar credema k in realitate dak o privesti mai bine sar putea sa gasesti shi tu f multe defecte........shi nu t supara p baieti ei doar comenteaza lucrarea k doar d asta e facut topicul asta nu?....

ra2 14-04-06 21:11

aici ii dau dreptate lu frost dani;)

All times are GMT +2. The time now is 19:25.

- Copyright 2026 4Tuning