![]() |
Re: JOC INTERACTIV GHICESTE MASINA partea a VI-a
URO estem :wink: ciudat e k am citit..da numa in Spaniola..si nu inteleg..e cumva Humvee copiat dupa URO..sau invers...da scria ceva..ciudat pe acolo..tare cred k US ..a furat sau colaborat cumva..cu $ la proiect :)
einstein..pai si HUMMER are tot 4 roti independente si tot TD doar k de 6.5L :lol: baga poza, te rog ;) |
Quote:
|
Poza e postul 792. Nu e isuzu, dar e in acelasi cartier.
|
scuze george..am visat prea mult ieri....nu am inteles ce era cu postul lui einstein..aku m-am prins..:oops: UPS
deci..ghicim poza lui einstein..si gata :-P |
Uro, este ca si concept copiat dupa hummer (dimensiuni, solutii tehnice), dar e de sine statator, nu are contract de licenta sau altceva. Are motor Steyr, dar sasiul si suspensiile sunt ale lui Vamtac.
|
si care pune? poza urmatoare?
|
Postul 792, de pe pagina anterioara!
|
e cu volan pe dreapta din cate vad, UK?
australia? sau japan :) |
Poate fi si Hong Kong daca ne luam dupa volan :-P
|
E facuta de japonezi si probabil nu s-a vandut prin alte parti. E un motor de LandCruiser.
|
Hong Kong nu produce masini..din cate stiu :)
|
E o toyota, facuta in Japonia. Unde naiba sa faca masini in Hong Kong (care acum e in china, dar nu stiu daca au schimbat circulatia pe partea dreapta), ca se chinuie sa faca raliuri in parcari (e o insula foarte dens po****ta)?
|
ce aiurea si cu condusul asta pe stanga... unii e mai cu mot decat altii, ce sa spun.
|
totul a inceput din timpul carutzelor..si diligentelor..cika, se tineau hatzurile cu stanga si se tinea puska in dreapta...totusi ...nu erau benzi....de ce naiba le-au trebuit lor condus pe stanga :lol:
|
Au inlocuit hatzurile cu schimbatorul si puska cu volanul... parca are sens, totusi. Cu "hatzurile" faci caii sa mearga mai repede, iar cu "volanul" poti foarte bine omora oamenii...
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:48. |
- Copyright 2026 4Tuning