![]() |
Re: Propuneri!
scrie si tu cu alta culoare cand editezi si semneaza`te mah moderatorule :) io tre sa te invatz? ntz ntz :) :)
|
nu pot sa ma abtin sa spun ca nr ala strica toata masina,e mult prea mic
|
Quote:
Quote:
incearca sa faci tuning , nu sa copiezi o masina intreaga . . . pufy hai o data cu concediu asta :evil: |
10 Attachment(s)
pun si eu cateva ,cu toate ca nu prea sunt activ pe forum,dar incercarea moarte n-are
o mare parte din masini au avut nevoie de o gramada de brush ,si chiar daca unele parti au fost copiate ele tot au trebuit sa fie integrate cumva |
interesante masiniile..dar vezi ca sunt cam blury majoritatea....
|
8 Attachment(s)
a doua serie
e ca la loto mai multe bilete mai multe sanse de castig :) nu astept un raspuns neaparat ,si nici nu ma supar daca nu imi spuneti clar da sau nu dar as vrea cateva comentarii daca se poate :) |
imi place cum lucrezi :)
daca rezolvi treaba cu blury ai sanse mari sa intri |
2 Attachment(s)
ultima realizare:arrow:
|
2 Attachment(s)
Quote:
|
calin-portbagajul ala e stranb si se vad diferente intre partile reale si cele facute brush
mari-pragul este ireal ,iar pleoapele nu au iesit bine M-am intors din vacanta si eu :( |
Quote:
|
Quote:
pufy- Ink nu .Mai lucreaza , nu e nici o graba |
4 Attachment(s)
silvia si lexus
|
silvia e ciar dragutza ;) da lexus-u are mici greseli ..... :-)
|
de acord .silvia arata binisor ,pacat ca e cam ciudatica culoarea(mai ales la bara spate) si janta spate+evacuarea prea luminate . lexusul in schimb nu e extrem de reusit . hai kinuie-te ceva mai mult la urmatoarele
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:13. |
- Copyright 2026 4Tuning