![]() |
Re: cine provoaca \"motocicleta\" asta? - SUBARU
Nu ai curaj sa te arunci ;)
Vad ca nu ai inteles ideea postului. Shadowro se refrea la faptul ca Seby o scoate doar la curse ;) Sunt 2 masini total diferite,una este un rallycar,cealalta o supersportiva. Intotdeauna am ampreciat masinile mai putin "luxoase ",daca pot spune asa , adica cum ai spus tu - Cielo by Subaru. Cred ca nici nu ai fii satisfacut sa treci cu un "Cielo" pe langa un basinos care crede ca daca are Veyron este The KIng OF the World, nu ?? Cat despre fiabilitate te rog frumos sa imi spui ce masina este pe primul loc la acest capitol ?? |
comparatia este intre un subaru hyped-up cum e a lui sebi si o masina stock cum e veyron .... ghici care e mai fiabila.
nu vorbim de masini stock pentru ca stock nu exista subaru care sa ii vada stopurile veyron-ului. la bugati ii pui benzina si ii dai in gura 5 zile non stop .. ma indoiesc ca acelasi lucru se poate face cu o masina modificata extrem fara repercursiuni mai mult sau mai putin serioase. |
din pacate vad ca unora le place sa vorbeasca urat si sa_i jineasca pe altii.Nu ma asteptam la asta din partea lui Zgaiba dar nu ma mira ca au facut urat si altii mai destepti.E clar ca nici eu nu consider STI o frumusete, dar oameni care se pricep stiu sa o aprecieze ca pe o "capodopera arhitecturala" si nu la masina mea ma refeream ci la STI in general, oare nu e o performanta sa poti vinde la 30000$ o astfel de bijuterie?Sa vanda ieftin si sa faca masini scumpe poate orice fraier invers mai greu. Veyron costa 4-5000000 euro dar din rationamente de marcheting se vinde la cca un milion.Nu am intentia sa fac o paralela intre cele doua masini ci eventual o cursa pe 402m daca competitorul are sa existe.Zgaiba eu cred ca ceea ce am facut eu este unic, nu exista ceva lafel este o reteta RACINGCODE, iar faptul ca pe un subiect care ma priveste tu imi jignesti investitia, munca si pasiunea nu poate fi calificat in cuvinte onorabile.Sa-ti fie rusine si astept public scuzele tale.as fi inteles o remarca ca a ta undeva unde subiectul nu eram eu si masina mea.Aici incep sa ma simt sanjenit ca_ti dau importanta.
|
sebi m-ai inteles total gresit ma frend :) nu a fost absolut nimic personal in toata chestia asta stiu ca ai o masina foarte tare si ai depus multa pasiune in ea ca noi toti de altfel in masinile noastre, insa eu am sustinut ca nu prea ai cum sa bati in veyron la configuratia care o aveai inainte...sincer cam ce surplus de putere vei avea dupa ce o faci acum? nu ma intereseaza sa-mi dai o cifra la modul masina o sa aibe 963,4cp ci la modul bai eu cred ca dupa modificari o sa am un surplus de x cp
stii bine ca am un respect pt tine in primul rand de varsta si in al doilea rand pt masina ta si ce-ai facut cu ea restul de comentarii cum ca un subaru e un cielo si asa mai departe au fost spuse la modul general avand in vedere ca alti oameni au adus in discutie diverse teme...tu ca persoana nu esti vizat direct de ceea ce am spus eu...am zis-o efectiv la modul general gen orice subaru nu subaru tau ai zis ca ai fi inteles o remarca unde nu erai implicat tu si masina ta...tu n-ai fost implicat nicaieri iar masina ta a fost implicata doar cand am zis ca nu cred ca vei bate veyron (este o parere personala bazata pe ce am vazut la cursa cu onoriu) si daca nu aduci un surplus de 200 de cai d-aia de subaru sincer nu cred ca ai sanse...te-ai simtit atat de jignit de parerea mea? d-aia am si pus filmul ala uita-te cu atentie cum accelereaza veyronul sa fim seriosi totusi |
Lasand la o parte unele discutii inutile din acest topic, pana la urma se doreste a fi o provocare si ma gandesc ca as fi interesat de acest lucru. Datorita faptului ca sunt mai nou pe aici, te rog sa-mi dai cateva detalii despre masina ta.
Masina mea este un Nissan 350Z care in curand (cateva zile) va suferi o transformare radicala si cu ocazia asta daca va exista o posibila cursa voi vedea intr-adevar daca am dat banii degeaba pe toate piesele comandate, sa nu mai vorbim de vama. Pt detalii citeste-mi topicurile (sunt cateva). In concluzie, cu riscul de a ma repeta, sunt interesat de aceasta cursa si daca te intereseaza sa o facem mai palpitanta decat este, ar fi bine sa existe si o suma de bani pe la mijloc (adevarul este ca mi-as paria si masina :-P ). Astept PM. |
confirma ca esti bun ca masina merge ff repede si vezi cum o sa-ti mearga inante.
Legat de masina ta stiu de la Peter ca am fost contactat sa vedem daca putem sa-i montam piesele. Repet daca masina ta o sa mearga si-i bati pe grei eu am sa vin la start cu sau fara bani.Pentru mine pasiunea insemna f mult banii insemna putin. |
Quote:
|
Quote:
hai mai sebi nici chiar asa cine naiba sa faca o masina de 4-5 milioane si sa o dea cu 1...sau daca e asa inseamna ca asta sint foarte tari frate |
Quote:
Masina se vinde pentru reclama nu pt profit direct banesc. Capitalul de imagine ... |
Exact Se daca va uitati pe google....cati bani se baga intr-o masina de serie...cu ce tehnologie are pe ea.....cati ani si cati banii....care se scot probabil din vanzarea autoturismului....luati-o logic....tehnologie mai avansata....inseamna bani mai multi...timp mai mult de dezvoltare...iar atunci cand masina se vinde in numai cateva sute de bucati...ar trebui sa va dea de gandit la pret....iar cu provocarile cu veyronu nu dau nume.....cred ca ar trebui sa o lasam balta....mai intai sa vin omu cu veyronu.....sa se prezinte masinile sa se aseze pe sosea si abia atunci cred ca putem sa presupunem ceva.pana atunci....ASTEPTAM SA VEDEM VEYRONU LIVE
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
pe 400 sebi este clar favorit...sa speram doar k va exista aceasta cursa in viitorul apropiat... sper sa ai un sezon incarcat,,,nush ce se mai aude de gto'ul romanashului nostru de peste ocean...el ar fi unu'...nush ce se mai aude de maff'....el ar fi 2...poate scoate shi veyronul capu' afara ... asta ar fi 3.... poate constantzeanul meu face treaba buna cu Z'ul ..el ar fi 4..pe hartie ies la numar shi lista cred k ar mai putea continua sau nu...dar e pacat k undele din amshinile astea exista, altele sunt pe cale sa existe, altele probail exista ''wtx-sua''....cert este k ink nu confirma...shi atunci ma intreb oare ishi mai merita numele de pasionatzi de tot ceea ce tzine se fiare aceshti proprietari? |
fratilor mie imi lipseste marketingul, nu ma pot batea cu PUBLICITATEA LOR.
|
Daca tot se vorbeste de mine, multumesc pt incurajare si sincer abia astept sa arat lumii superioritatea rwd fata de 4wd si de ce nu, sa fac anumite persoane sa se indoiasca de propria masina (se stie cine...). Apropos n-a fost un comentariu rautacios.
p.S. Eu sunt ala cu Z'ul. (negru) |
| All times are GMT +2. The time now is 14:20. |
- Copyright 2026 4Tuning