Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Constanta (https://forum.4tuning.ro/35-constanta.html)
-   -   Klanurile ( TEAM-urile ) din Constantza (https://forum.4tuning.ro/35-constanta/826-klanurile-team-urile-constantza.html)

b31rmy 13-04-09 21:58

Re: Klanurile ( TEAM-urile ) din Constantza

Quote:

Originally Posted by Daniel_DRV (Post 2235340)
cluburi fantoma ....fara acte....:)):)):))

Da da apar ca daciile noastre facute fara pic de gust :)) :)) :))

Quote:

Originally Posted by ct11lyv (Post 2235324)
apar cluburi ca ciupeercile dupa ploaie :) si cate vor mai aparea !

Da da da cum apare si kitu de zender pe toate masinile din constanta

b31rmy 13-04-09 22:00

Quote:

Originally Posted by ct11lyv (Post 2235324)
apar cluburi ca ciupeercile dupa ploaie :) si cate vor mai aparea !

ct11lyv 13-04-09 22:11

Quote:

Originally Posted by b31rmy (Post 2235581)

!!!!! nu inteleg ce vrei sa zici dar tu sti :)

Hellman 14-04-09 14:26

Quote:

Originally Posted by ct11lyv (Post 2235624)
!!!!! nu inteleg ce vrei sa zici dar tu sti :)

adica cum e bodykit'ul tau pe mai multe masini.

leonard 14-04-09 14:29

macar e cu gust bodykitul.. ;)

X-Ray-Eyes 14-04-09 15:22

Quote:

Originally Posted by b31rmy (Post 2235579)

Macar sa fie toate loganurile facute cum e facuta masina lui Liviu ... ar fi ceva ... dar oamenii se trezesc mai greu dupa ce isi bat joc de masini ...
Si intotdeauna conteaza primul ... restul sunt copii ieftine.

ct11lyv 15-04-09 10:32

a..bodykitu nu e de la zender.. asta sa fie clar..sunt daca te uti in catalog rigar o sa vezi de pe ce sunt adaptate..si bara fataza si spate.. nu mai vortbiti daca nu cunoasteti.. si oricum fiecare masina e personala..

b31rmy 15-04-09 19:42

N-am gasit nici un catalog "rigar" pe net

h0p3r 15-04-09 20:32

liviu are dreptate, fiecare masina e personala, fiecare isi face masina dupa propriul plac . important e sa-i placa tie personal cum arata masina ta. apropo, da-mi si mie te rog niste exemple de masini din constanta cu kit'ul de la zender pe ele. si kit'ul care il are liviu pe logan nu seamana nici pe departe cu it'ul de la zender pentru logan :D

b31rmy 15-04-09 20:50

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by h0p3r (Post 2241915)
liviu are dreptate, fiecare masina e personala, fiecare isi face masina dupa propriul plac . important e sa-i placa tie personal cum arata masina ta. apropo, da-mi si mie te rog niste exemple de masini din constanta cu kit'ul de la zender pe ele. si kit'ul care il are liviu pe logan nu seamana nici pe departe cu it'ul de la zender pentru logan :D

In calculator n-am decat o poza,dar am sa mai fac special la toate masinile pe care le vad cu bara asta.

b31rmy 15-04-09 20:59

Si ca sa numai sariti asa toti,nu am zis eu ca masina ta e facuta cu prost gust sau mai stiu eu ce,chiar recunosc e cel mai frumos logan din constanta.Iar pentru ironia ta cu "apar ca ciupercile dupa ploaie" trebuia sa-ti raspund in aceiasi masura,chiar daca tu esti prost informat despre clubul Fanatik care are ceva ani de cand s-a infiintat in schimb eu sunt bine informat si ti-am pus si o poza sa-ti demonstrez.

SMocKey21 15-04-09 22:12

si mare rahat,pentru o afirmatie care nu s-a referit la nimeni a iesit un ditai tambalaul :)))))) club in sus club in jos,bara fata copiata,bara spate vazuta pe tramvai :)))) mai bine stergeti mesejele off-topic de mai sus nu d-alta dar unii din noi nu au chef de astfel de discutii de experti sau rugati un moderator sa deschida divergente de tot felul si acolo puteti sa va dati mari din spatele tastaturii ;)

b31rmy 15-04-09 23:24

Quote:

Originally Posted by SMocKey21 (Post 2242282)
si mare rahat,pentru o afirmatie care nu s-a referit la nimeni a iesit un ditai tambalaul :)))))) club in sus club in jos,bara fata copiata,bara spate vazuta pe tramvai :)))) mai bine stergeti mesejele off-topic de mai sus nu d-alta dar unii din noi nu au chef de astfel de discutii de experti sau rugati un moderator sa deschida divergente de tot felul si acolo puteti sa va dati mari din spatele tastaturii ;)

Da cine s-a dat mare?si mai ales in spatele tastaturii,crezi ca mi-ar fii rusine sa ii zic si fata in fata sau ce?

SMocKey21 15-04-09 23:50

da pe mine nu ma intereseaza daca iti este sau nu rusine ;),eu m-am referit strict la subiectul unde tu te-ai agitat de pomana pentru afirmatia spusa de liviu,te-ai simtit jignit in vreun fel sau cum? Daca zicea stric de Fanatik ok,aveai tot dreptul dar asa mare agitatie mare si da cluburi in ct au fost si or sa fie ;) printre alea disparute vezi cazuri precum:Evil Team,Night Club drifters sau racers ,RS din cate am inteles nu mai exista sau au plecat unii membrii nu stiu sigur...aaa Lethal Speed etc :)))) si cluburile care au rezistat pana acum si or sa mai existe ;).Pentru mine subiectul asta se incheie aici in speranta ca m-am facut inteles cu ce-am vrut sa zic ;) daca nu mi se rupe in 14 :)))

X-Ray-Eyes 16-04-09 00:01

Si pana la urma ceva constructiv se poate discuta ? Ca de discutii contradictorii si injectii e plin forumul ...
P.S. : La faza cu Rigar nici eu nu m-as fi putut abtine ...
Lyv-ule ... ne faci de ras baiete ...
:) :) :)

All times are GMT +2. The time now is 03:27.

- Copyright 2026 4Tuning