![]() |
Re: Top 100 Posturi TARI !
2 Attachment(s)
Noile Modele de Mitsu :lol::lol::lol:
|
Freelancer? wtf?:lol::lol::lol:
|
Quote:
|
|
Ala cu masina in rate e mic copil. E unul pe topicul Benzina vs. Motorina care e deja celebru! La fiecare postare a lui ma bufneste rasul!
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Omul are dreptatea lui, intr-un fel.
Acum vreo 5 ani aveam un numar de Orange: 0744 611 166. M-a sunat odata unul si mi-a spus ca imi da 1500 Ron ca sa ii cedez lui numarul. Avea nu stiu ce firma si pentru toate retelele avea numarul de contact 611166. Normal, i l-am dat fara sa ma gandesc. Sunt oameni pentru care chiar conteaza sa aiba un numar din asta simplu de retinut. |
Quote:
|
imi cer scuze daca a mai fost postata dar cam asa suna un anunt:
"ATENTI! masina e la tara si e putin murdara dar daca o bagi intro spalatorie arata super fain masina arata foarte bine merita vazuta e din 2000 e omolagata tuning sopiler tot dor un singur lucru nu are sa fie tuningu complet jantele de aliaj dar si asa arat destul de bine are schimbata tapitaria e super fain se vede in poze nu are la usi rama e doar geamu are geamuri electri ogloinzi masina are pe fiecare piston are injector nu consuma 7% dar daca te joci cu butonul sport poate sa ea pana la 11%" linkul http://mercedes.anunturi-auto.4tunin...-11129787.html |
Quote:
"masina e modificata toata e tuning speciala pentru drift " ba sa mor eu ce filme isi dau unii.. :)))))) |
Asta cu mertanu de drift e crima :)))))
|
La aia ma uitam si eu si incercam sa imi dau seama mai exact ce i-a modificat el pentru drift! Cred ca se refera la capota portbagajului care are si eleron incorporat... :rolleyes2
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:07. |
- Copyright 2026 4Tuning