![]() |
Re: Golf 2 - B 76 BPR
Quote:
Eu nu am electrica masina,am mers pe Haltek,iar softul e facut de cel care mi la adus si montat pe masina,mai exact de Cristi Maier. |
o vedem la Tulcea pe 29? :D
|
Quote:
Patineaza rau, si nu vreau sa rup ambreiajul degeaba,si nu am dat mai mult de 35 mil pe el. In momentul de fata, nu ma avantajeaza cu plecare de pe loc. |
hmm, nu prea am inteles mare lucru, dar faptul ca pista e tratata cu VHT in combinatie cu niste slick-uri te-ar avantaja enorm :D
Oricum, multa bafta cu masina ta, m`a cucerit pe loc interiorul ala impecabil! |
Quote:
Repet inca o data,nu ma avantajeaza in momentul asta,cu plecare dupa loc.....punct. In rest carcoteli vor fi in continuare,ca,cursele sunt cu plecare dupa loc,iar lucru asta nu ma intereseaza. Eu stiu un lucru,la orice ora ma urc in masina si plec unde vreau fara nici o problema. |
astept sa scot si eu masina si te scot la una mica colegu:P
|
Batrane...facem si noi niste poze in WEEKEND?
|
Pregatim corturili?
|
Nebunu...te anunt numai daca te hotaresti sa pui tricoul pe tine.
Ori suntem seriosi? ori ba? |
:)))))))
|
Care merge la Teliu la VTM pe 12?
|
Crezi ca faci fata la 1.3 litros:)))))??
|
Quote:
|
Trebuie sa se califice ca sa se bata cu 1.3 litros....mai intai trebuie sa ma bata pe mine si apoi sa vina la start langa tine finule. :)
ps ce zici punem poza asta pentru calendarul mk2 2012? :) https://i628.photobucket.com/albums/u...-Copy-Copy.jpg |
marfa poza asta,merge de calendar;)....PS-multumita lui nashu zimu 1.3 litros merge ca uns acuma:).....pacat ca nu am aderenta cu el:)))))
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:00. |
- Copyright 2026 4Tuning