![]() |
Re: Discutii despre masini
mai simplu asa: http://en.wikipedia.org/wiki/Mercedes-AMG
Quote:
Quote:
|
Am lungito prea mult cu astea:)):D
|
da...si eu m-am cam plictisit..:lol:
Moving on! |
Eu un mercedes tunat la parcu ala auto langa strand de e smecher rau de tot facut am trecut de vreo e smecher rau de tot poate data viitoare cand trec pe acolo ii fac si eu niste poze
|
Si eu l-am vaz azi , smedy. E gri,nu?
Am si io o nelamurire : amestecul de aer si motorina la Diesel nu este aprins mai mult de presiunea la care se afla ? Adica...e aprins mai usor sau nu decat la Otto ?(prin presiunea la care e supus) Multumesc ! |
da doar_eu e gri poate ii face si noi niste poze oricum e jmecher rau de tot
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Armata ucraineana beneficiaza de un vehicul care ar putea speria si Hummer-ul american.
Iata primele informatii despre VEPR Commander: Masina operationala folosita de armata americana, Hummer-ul, a putut ajunge in propietatea doritorilor si a creat un segment de piata care, pana acum cel putin, nu parea deranjat de nimeni. Concurenta a venit de unde ne asteptam mai putin, de la vecinii nostri, ucrainienii. Modelul armatei ucrainiene, VEPR Commander are o lungime de aproape 5.000 mm si o inaltime de circa 2.000 mm si cantareste 3 tone. Desi inca nu exista informatii oficiale, se pare ca modelul soldatilor ucrainieni poate transporta 15 persoane adulte. Primele zvonuri privind pretul nu ne edifica cu nimic, unii sustin ca ar costa 20 de mii de dolari, altii spun ca ar ajunge la 70 de mii de dolari. Daca la design intalnim elemente pe care le gasim la SUV-urile japoneze sau Van-urile americane, in ceea ce priveste motorizarea lucrurile sunt mult mai clare: monstrul ucrainean este propulsat de un turbo-diesel de 4.0 litri. |
a drq plictiseala asta la munk:))...tare mashinutza asta...apropo`s....vezi knd ajungi aksa...sa dai ceva jos dupa mail:)
|
tre, vecine, ia uite ce prob are colegul tau...
https://forum.4tuning.ro/125-masina-mea-hyundai/31895-hyundai-coupe.html |
da, au inceput sa pice in draci hambreiajele...
|
da' de ce pik mey fratilor asa devreme?...nu mi se pare normal k doar nu-i Dacie dreaq!!!!
|
cauciucuri si jante ieftine pe unde mai sunt de vanzare :?::?:
|
vezi ca vindea Ovidiu la Bazar acolo ... zona comerciala ploiesti
|
vreau ceva mai ieftin..
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:08. |
- Copyright 2026 4Tuning