![]() |
Re: B 28 N U T
Quote:
|
salut!
nu s`a mai auzit nimic de rosia ta... poze informatii nimic?:( ne lasi pe uscat? |
pai ce sa zic,am pregatito de iarna,am schimbat antigelul uleiul filtru de ulei si am mai bibilito,am curatat panoul spate de cateva mici puncte de rugina si i-am aplicat GRUND AUTO (G5000) rezistent la rugina,mai am de munca la caroserie,o gramada,dar timpul e nasol asa ca,mai lento.tre sa fac electromotorul ca am probleme cu el.in rest e ok masina.tre sa iasa si rotile de la vopsit zilele astea,o sa fie combinate 2 sau 3 culorii.o sa revin cu poze spre sfarsitul saptamani.numai bine.
|
da de vopsit o mai vopsesti anu asta? sau amani pt la anu? ce roti ai? alea vechi albe sau set nou?:D
|
Quote:
|
te inteleg:) la mine se construieste casa si tot asa am amanat pana la primavara-vara ca nu se poate acum, am facut asa de iarna ceva pe la ea:-P
bafta cu masina si sterge topicul ala de la vanzari, ca nu vinzi masina:D nu se merita, mai bine putrezeste la tine in fata porti decat hartanita de altii cu saci de cartofi:) |
Are dreptate b08YGs..nu are rost sa o vinzi frate ca o dai pe mana vreunui Idiot si o sa-ti para rau, ca ai muncit foarte mult la ea...Iti las id meu ca vreau sa te intreb ceva :) bebe_sopenauxxx te astept sa vb..bafta multa !
|
Quote:
dog pune poze sa vdm si noi cum au iesit rotile in cazul in care leai vopsit...... |
Daaaa vrem sa vedem cum au iesit Janteleee :)...
|
duminica cred ca le pun pe masina(au iesit mortale,am conbinat 2 culorii),maine tre sa dau cutia jos ,am putin de lucru pe la coroana.si dupa ma apuc de reglat franele calumea.
numai bine |
ce culori le-ai facut ? sunt curios:rolleyes2
|
dog knd dam o tura???sunt mai curios sa dau o tura cu dacia decat cu seria 7 .....
|
Quote:
Quote:
|
vand stopurile,80 ron.
|
Ce mai e nou pe aici? NUT la treabă Domne lasă comerţul ! :lol: Spor şi multă baftă
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:38. |
- Copyright 2026 4Tuning