Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Baia-Mare (https://forum.4tuning.ro/439-baia.html)
-   -   Intalniri in trafic! (https://forum.4tuning.ro/439-baia/62900-intalniri-trafic.html)

vlad_:P 11-03-10 20:38

Re: Intalniri in trafic!

vazut si blitzuit IonutMFF...in jurul orei 20:20 pe petru-rares (eram in spatele tau)

Paco4golf 11-03-10 21:05

[QUOTE=cristi.mk4;3171862]vazut azi pe paco pe la sensu giratoriu de la piatza mare[/QUOT

nu te-am vazut :D

cristi.mk4 12-03-10 09:30

[QUOTE=Paco4golf;3173325]
Quote:

Originally Posted by cristi.mk4 (Post 3171862)
vazut azi pe paco pe la sensu giratoriu de la piatza mare[/QUOT

nu te-am vazut :D

eram sub acoperire` civil :) cagula era in buzunar

The MIG 12-03-10 14:19

Pe la orele 13 jumate vazut IonutMFF in sensul de la Kauflandul nou!
+ o barfa cu el la semaforu de la Mara.

IonutzMFF 12-03-10 19:11

Vazut si eu pe The MIG cu ''generalul'' in dreapta :))

The MIG 12-03-10 19:19

Quote:

Originally Posted by IonutzMFF (Post 3176165)
Vazut si eu pe The MIG cu ''generalul'' in dreapta :))

Bine zis..eram nervos ca ma trezit de pe somn:lol:

Soche 13-03-10 18:40

Cine saracie ma blitza ieri dimineata cu o duba verde? :lol:
Eram grabit sa ajung la timp la cursuri ca m-am trezit cam mototlit si nu am observat cine era.

botdriver 14-03-10 02:56

vazut un subaru turbat cam de o juma de ora in sensu girator de la molu de pe alecsandri

55srt 14-03-10 11:57

Quote:

Originally Posted by botdriver (Post 3180393)
vazut un subaru turbat cam de o juma de ora in sensu girator de la molu de pe alecsandri

turbat?
cam mult spus.... ;)
se bucura de zapada ca si copiii mici...:D

botdriver 14-03-10 11:59

Quote:

Originally Posted by 55srt (Post 3181106)
turbat?
cam mult spus.... ;)
se bucura de zapada ca si copiii mici...:D

lasa ca de zapada se bucura altii care is mai putin dotati ca a meu sau altii ,el se bucura si de asfalt ;))
da cine era cu el?ii a tau?

55srt 14-03-10 12:10

Quote:

Originally Posted by botdriver (Post 3181115)
lasa ca de zapada se bucura altii care is mai putin dotati ca a meu sau altii ,el se bucura si de asfalt ;))
da cine era cu el?ii a tau?

...:D pe undeva ai dreptate...insa sa sti ca nu dotarea cum ii zici tu..e cea mai imp....pe zapada te poti distra cu orice...zic eu..
si aseara m-am dat o vreme mai indelungata...ca sunt sigur ca imi va fi dor de zapada....ca sunt ceva senzatii :D si totusi pericole mai mici...pe asfalt lucrurile devin exponential mai periculoase si pt mine si pt cei din trafic;)....sunt alte vitezele...cu totul altele
...pe zapada cred ca se invata cel mai bine reactiile masinii...

botdriver 14-03-10 12:58

Quote:

Originally Posted by 55srt (Post 3181145)
...:D pe undeva ai dreptate...insa sa sti ca nu dotarea cum ii zici tu..e cea mai imp....pe zapada te poti distra cu orice...zic eu..
si aseara m-am dat o vreme mai indelungata...ca sunt sigur ca imi va fi dor de zapada....ca sunt ceva senzatii :D si totusi pericole mai mici...pe asfalt lucrurile devin exponential mai periculoase si pt mine si pt cei din trafic;)....sunt alte vitezele...cu totul altele

de acord cu tine eu sambata m-am trezit la 6 sa ies sa ma dau pe zapada,strazile erau inca goale,poate nu mai prin anul asta zapada,pe zapada pot sa fac ce as putea face pe asfalt cu o masina puternica...senzatii tari ;))
p.s.deci tu ai fo:P,daca stiam te opream sa ma ducui o tura,eu alimentam in mol

jozsi555 14-03-10 13:32

Quote:

Originally Posted by 55srt (Post 3181145)

ce fain ii cand nu ai somn :D:D

55srt 14-03-10 13:48

Quote:

Originally Posted by botdriver (Post 3181266)
de acord cu tine eu sambata m-am trezit la 6 sa ies sa ma dau pe zapada,strazile erau inca goale,poate nu mai prin anul asta zapada,pe zapada pot sa fac ce as putea face pe asfalt cu o masina puternica...senzatii tari ;))
p.s.deci tu ai fo:P,daca stiam te opream sa ma ducui o tura,eu alimentam in mol

da cam asta e ideea...m-ai inteles perfect;)
data viitoare sa ma opresti...sa ne bucuram de insomnii cum spune joszi impreuna:D...cartierul general a fost insa la bucla acolo am stat vreo ora...:D

jozsi555 14-03-10 13:52

Quote:

Originally Posted by 55srt (Post 3181387)
da cam asta e ideea...m-ai inteles perfect;)
data viitoare sa ma opresti...sa ne bucuram de insomnii cum spune joszi impreuna:D...cartierul general a fost insa la bucla acolo am stat vreo ora...:D

pana in spate la maramuresu nu s-a auzit :sad::sad:

All times are GMT +2. The time now is 06:08.

- Copyright 2026 4Tuning