Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Arhiva (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva.html)
-   -   Comentarii WIP (Work In Progress) (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva/62709-comentarii-wip-work-progress.html)

shantzu 18-11-08 11:55

Re: Comentarii WIP (Work In Progress)

Quote:

Originally Posted by Geox` (Post 1870981)
Inceput Full Brush:paper:

Daca tot ai inceput full brush puteai sa modifici cumva aripile.sa le faci gen Evo , M3 e30, mai ales pe spate , sa intre roata dedesupt.
Sau alt model :D
Pana acum e bine

Gabi 18-11-08 11:59

Quote:

Eu nu comentez, ci aştept rezultatul final ! :)

keemo 18-11-08 12:38

Quote:

asta e rezolutia la care lucrezi ?? sau ai redimensionat poza ptr a o pune p aici ?

sm01tomi 18-11-08 16:45

2 Attachment(s)
niste idei va rog :lol:

Geox` 18-11-08 17:40

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by keemo (Post 1871676)
asta e rezolutia la care lucrezi ?? sau ai redimensionat poza ptr a o pune p aici ?

lol iti dai seama doar nu fac manga:lol:

Daca tot ai inceput full brush puteai sa modifici cumva aripile.sa le faci gen Evo , M3 e30, mai ales pe spate , sa intre roata dedesupt.

pe spate am facut aripa

shantzu 18-11-08 17:44

sm01tomi - ai vopsit grila de la bara fata.cum se deschide usa ? , ca sa faci un M3 e36 sa arate bine trebuie sa stii vt destul de mult.
Geox - vezi cum faci , ca la sfarsit sa nu semene cu un Golf 1.

Geox` 18-11-08 17:55

Quote:

Originally Posted by shantzu (Post 1872297)
sm01tomi - ai vopsit grila de la bara fata.cum se deschide usa ? , ca sa faci un M3 e36 sa arate bine trebuie sa stii vt destul de mult.
Geox - vezi cum faci , ca la sfarsit sa nu semene cu un Golf 1.

Nici eu nu vreau dar la aripa normala chiar n-am idei:???:

sm01tomi 18-11-08 18:27

Quote:

Originally Posted by shantzu (Post 1872297)

inca la spoilere nu am lucrat va urma si va rog datimi ceva idei despre cum sa fac la spoiler si ce sa fac :lol:

alexcump 18-11-08 19:19

Am zis ca nu mai postez dar cu eagle pe aici ne lasam unul cate unu de vt. Ce treaba are daca e shaved door. E VIRTUAl tuning omu are voie sa faca ce vrea. Ce daca e incepator?Toti am fost asa (si sunt) dar pt. asta are voie sa faca ce masina vrea si cum vrea.
Mie mi se pare frumos bmw-u pana acum. Poate ar trebui sa dea opacitate mai mica la umbra de la capota. Inegreste grilele de la spoilere, si cele de sub capota (nush cum sa explic si las-o asa ca arata f bine)

Inteleg ca eagle vrea sa faca ordine pe aici si sa mearga totul bine dar in viziunea mea exagereaza putin.

No offence man dar nu m-am putut abtine.

Fily 18-11-08 19:40

Quote:

Originally Posted by alexcump (Post 1872542)
Am zis ca nu mai postez dar cu eagle pe aici ne lasam unul cate unu de vt. Ce treaba are daca e shaved door. E VIRTUAl tuning omu are voie sa faca ce vrea. Ce daca e incepator?Toti am fost asa (si sunt) dar pt. asta are voie sa faca ce masina vrea si cum vrea.
Mie mi se pare frumos bmw-u pana acum. Poate ar trebui sa dea opacitate mai mica la umbra de la capota. Inegreste grilele de la spoilere, si cele de sub capota (nush cum sa explic si las-o asa ca arata f bine)

Inteleg ca eagle vrea sa faca ordine pe aici si sa mearga totul bine dar in viziunea mea exagereaza putin.

esti sigur k de eagle este vb?
oricum..eu sunt deacord cu shantzu...(pt k eu stiu k el a zis k aici trebuie facut curat)...si as vrea sa te fac sa intelegi k nu o zis neaparat "sa facem ordine" in sensu sai scoatem pe toti incepatorii...nu...sai scoatem pe cei care sunt cu nasu pe sus si defapt lucrarile lor nu ajung pe akol...
sa nu crezi k eu ma consider mai presus ca tine...doar k shantzu are dreptate...trebuie sa se faca ordine...
ori ne punem pe treaba si cand trebuie sa luam lucrurile in serios, sa le luam...ori ne lasam de vt.
scuze dak am deranjat cu ceva ...eu asa zic k ar trebui sa fie.
ink odata scuze dak am jignit pe cineva...si dak am facuto nu a fost cu vre-o intentie....
bafta.

Geox` 18-11-08 19:41

Quote:

care eagle?:lol:cred ca i-ai incurcat

shantzu 18-11-08 20:01

Quote:

Ce treaba are daca e shaved door. E VIRTUAl tuning omu are voie sa faca ce vrea. Ce daca e incepator?

m-am legat de faptul ca nu are clanta ? tu chiar crezi ca nu stiu ce inseamna shaved doors ? unde vezi tu cant la usa aia ? ( linia dintre aripa spate si usa - sa inteleaga si ce incepatori)

Nu m-am luat de cei incepatori.Daca ii lasi asa , asa or sa ramana mereu...

Geox` 18-11-08 20:15

Pana la urma si la urma Thread`ul se numeste "Comentarii" deci...:rolleyes2

JipY_BZD 19-11-08 16:29

Quote:

misto :) debia ast sa termini :)

ps: lasa aripa spate asa cum e nu o decupa dupa forma rotzii :| ca isi pierde tot farmecul :| eventual potzi sa o evazezi putzin

no limits design 21-11-08 20:33

Quote:

am o intrebare: lufturile la usa si capota sunt pe layer separat?
daca nu sfatul meu e sa faci lufturile la sfarsit..... sa nu te incurce la reflexii, umbre......

All times are GMT +2. The time now is 13:21.

- Copyright 2026 4Tuning