![]() |
Re: Discutii si taclale
Haideti cu pozele.. :D
|
Vreme buna, masini multe, voie buna si oameni deosebiti. :-)
Multumesc frumos tuturor celor care au facut efort si au reprezentat Romania la asa un eveniment din Ungaria! https://www.facebook.com/media/set/?...1134231&type=1 https://www.facebook.com/media/set/?...1134231&type=3 |
Interesanta Dacia :D. E bine ca mai prezinta si Break-urile astea interes pentru cineva.
|
4 Attachment(s)
Superb evenimentul :-) Ma bucur ca am fost prezent. Felicitari baietilor pentru premii ;) Sper sa mai am ocazia sa particip :)
Si ceva poze de la mine, facute inainte sa ne intoarcem: |
Felicitari inca odata!:-)
|
As avea si eu o intrebare la voi: - am primit o invitatie pe fb, la un eveniment care se va organiza la oradea in data de 15 iulie, adica West Side Tuning Event 2012.Din cate am inteles din descriere, se vor tine concursuri de drag, concursuri de tuning, dar si expo. Acum intrebarea mea este, ca poate este cineva care ma poate lamuri: cum as putea participa si eu cu o masina? Adica mai bine zis cu dacia, ca asa se vad lucruruile ca va fi gata. Si eu zic ca merita sa fie la expo, va fi preparata in stil rat/stance, lasata rau de tot, cu portbagaj, si alte chestii interesante :D
Va multumesc anticipat pentru raspuns :-) |
poi foarte simplu. cand esti gata deja cu masina imi trimiti o poza. pana atunci am sa pot sa iti dau detalii privind lucrurile concrete cum ar fi ora exacta, cand si unde tre sa te prezinti.
|
Toate sunt superbe! Felicitarile mele , cat despre expo , in parcare la Lotus a fost ceva? maine , veniti cu masinile sa vad si eu pe viu mai bine ca din poze ... :-)
|
Maine..defapt azi.. o sa dau si eo pana acolo,este da.. mai mult masini noi.. io sunt zilnic pe acolo.. ai ce vedea.
|
Quote:
|
credca maduc si eu :)
|
Quote:
|
Quote:
|
viine si el, n`ai frica! :D altfel nu scapa de gura mea :))
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:02. |
- Copyright 2026 4Tuning