![]() |
Re: Club Cielo
a iesit super...dacia cand pui poza cu stikerul pe masina?sa va dcum e vede k va fi la fel;))
|
dacia nu ma uita cu autocolantu :)
|
ma in legatura cu stikaru asta...e mai mare decat un plic?k il poti trimite prin posta ,k scrisoare....si nu mai costa nimic..decat plicu si timbru....sau gresesc?
|
da ai dreptate nu costa nimik decat timbru si plicu
|
Felicitari Dacia pe stickere. Daca esti dispus sa trimiti si in tara, eu ma abonez. Daca nu, ma duc sa ma imi fac vreo 2-3 pt rezerva :D
|
si eu subscriu as vrea doua dinalea mici daca poti, uite si adresa mea:
str. crisan nr. 19 bl. 1 sc. a ap.312 slatina jud. olt nume chirita ionut [email protected] |
30 Attachment(s)
si acuma sa va fac in ciuda :d
pozeeeee |
sa vad cum stau cu banii ca am bagat de 80 lei titei si acuma mai am 10 lei pentru tigari :d
dar daca gasesc prin casa ceva bani ma duc cumpar timbre si le pun la posta. va ajung cate 2 de persoana? mai am 7 bucati din care 1 trebuie sa`i dau si la un preten care ar fi interesat sa intre in club. sau mno.. deci 6 as mai avea disponibile. |
astept comentarii asupra pozelor...defapt cum da pe masina.
|
Pe a ta da super misto, dar la masinile de culoare inchisa.....Ma abonez si yo la 2 :D
|
hey dacia sa nu uiti de mine :))))
|
vreau si eu
iti dau adresa pe mess?sau unde vrei?da bine pe masina asa o sa dea si pe a mea:))imi trimiti doua si imi zici kat ma costa |
Sal...
Azi Am Ridicat si eu permisu de la udriste:lol: si tot azi am vrut sa cumpar si masina, un cielo din 2002 doar ca vanzatoru mai are chef sa mai stea cu ea in targ la vitan si ma-m lasat pagubas daca aveti cumva prieteni cu cielo de vanzare sa nu fie sub anu 2000 si culoarea alb va rog sa imi lasati un pm imediat ce iau masina intru si in club daca aflu cum:twisted: :twisted: Bafta la toti citesc zilnic despre cielo pe acest club si sunt fan nr1 |
n`am uitat de voi
kamikaze69 luni vine cristi la ludus, o sa`l primesti prin el. restul...vb pe mess, imi dati adresa si vi le trimit. ideal ar fi sa trimit mai multe o data nu cate una...dar mno. cat sa va coste...imi platiti plicul + timbrul :) glumeam. considerati`l cadou de craciun de la mine pentru voi. daca nu va trebuie 2 si va ajunge cate 1 va pot da la mai multi. mai am 7 bucati din care 1 imi retin mie de rezerva. deci 6 mai am disponibile. |
multumim dacia...."man3l3" bine ai venit ...sati iei masina cat de curand...stii regulile nu?(am vazut k ai zis k citesti zilnic)
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:39. |
- Copyright 2026 4Tuning