![]() |
Re: Masini de gagici
Quote:
|
Oribil:
Golf 4 (atat culoare, cat si kit exterior) Mustangul (parodie - gay muscle) Matiz 2 (oribil modelul, oribila culoarea) |
Quote:
-incepand cu marimea, sincer pentru femei(si nu numai) sunt bune masinile mici pentru ca nu stiu sa aprecieze limitele masinii. -capacitatea cilindrica: cat mai mica, sa consume putin, ca nu se duc la curse. -capacitatea portbagajului: cat se poate de mare (cand nu-ti ajunge portbagajul emigrezi catre bancheta) -roti: jante tabla, ca oricum le zgarie de toate bordurile sau le indoaie, FARA CAPACE ca nu stiu sa le verifice din cand in cand si risti sa-ti iei unul in parbriz in mers din cauza uneia, cauciucuri cat mai inalte -oglinda in parasolarul soferului -cat mai multe buzunarase prin bord, pe spatare, etc...eventual si cotiera (dar le incomodeaza la frana de mana). -cutie de viteze: preferabil automata, sa nu le mai moara motoru` la semafor -carburant: diesel, sa suporte subturatia (in caz ca e manuala cutia) -servodirectie, servofrana, airbag -culoare: dupa gust E vorba despre femeia obisnuita, cu servici, familie etc. Cazurile particulare se exclud. De asemenea, nu este o regula generala, ci strict parerea mea! |
si cu concluzia de mai sus cred ca ar trebui terminata discutia asta.
|
Quote:
in fine, lasand la o parte faza cu capacele pot spune ca eram mandru sa am o soferita in stanga careia nu i se opreste motorul la semafoare, care schimba cand trebuie si cand nu trebuie :-P, dar una peste alta era ok. ps: c1 sau 107 sau aigo mi se par cele mai potrivite, atat pentru femei cat si pentru barbati in jungla bucuresteana. |
E Aygo, desteptule. :)
Eu am zis in paginile anterioare ce masini sunt potrivite pentru tanti. :) |
Cel mai bine le mere cu Ferrari 360 Modena Spider zic eu! Zic din proprie experienta, cand vezi o blonda de 20 de ani la volanul unui 360 Modena Spider negru integral (jante, geamuri...) chiar iti dei sama ca numai fetelor le merge bine cu masina aia... :-P
Pentru cele care n-au bani de Ferrari, un Ssang Yong Rexton sau Audi A3 Cabrio l-ar sta bine! Mai ieftin decat atat nu le sta bine =)) |
Adaugare (by Bitzu) : masina trebuie sa aiba un sistem care sa ii aprinda farurile automat (cand pune contactul). Si sustin ideea :peace:
|
Ferrari 360 sunt sigur
|
Fantasme ...
|
Quote:
Mai e ceva, daca s-ar putea regenera lichidul de parbriz ar fi ok. |
Si daca s-ar pune automat antigelul in vasul de expansiune, cand cucoanele il pun in vasul pentru stropitori. :)
|
1 Attachment(s)
:>:> place? :oops:
|
SUV COUPE..NU PREA....MUSTANG CE-ARE? CAMARO CE-ARE?
|
yaris ce are ????
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:36. |
- Copyright 2026 4Tuning