![]() |
Re: Masinile din ARAD
a mai ajuns un Mustang modelu nou in Arad ..in curand o sa fie la vanzare aprox 25K + 7K inscrierea :P
|
am vazut si un Audi a5 si un r8 :O
|
A5 am vazut si eu , dar nu era inmatriculat in Arad ,
R8 ?! :o unde ai vazut R8 !? :o |
prin micalaca :O inuman cum arata ^^
|
am vazut o si eu astazi conducea una blonda am ramas cu gura cascata si avea nr de arad rosie
am vazut si un bentley cred 2 usi |
Pot zice ca nu m-a impresionat prea tare,sau in orice caz nu asa de tare pe cit ma asteptam r8-ul.Am stat in el,m-am tot holbat la motor,la scaune,la bord,si am ajuns la o singura concluzie:e o masina superfaina,dar sufera de un singur lucru-lipsa de "zvic".La o privire mai atenta nu e asa cum te astepti sa fie un supercar.
BTW,posesorul a achizitionat-o linga un a8 care a fost mai scump....le-a platit pe amindoua o data. |
oldschooldboy tu lucrezi la reprezentanta vw?....cred ca te-am vazut.....
|
e trecut la semnatura.
|
bullet la semnatura ta scrie suprize suprize ????? de ce....
|
i rusine sa spuna ca are Diesel :))
|
pune el cva la cale, sunt sigur de asta. tot timpu stie sa te surprinda cand te astepti mai putin :D
|
Dc sa imi fie rusine ca am diesel?
Eu am dat vr6...am incercat sa ma las de forje dar nu reusesc....vand Fordu apoi surprize surprize. Tekin,cand aveam dricu nu ai vrut sa te dai cu mine..... |
cand aveai tu dricu tau.....preludu meu nu mergea ca lumea.....
|
Quote:
Da una cu PIT (UFO) ;) |
primaoara ma dau cu trsitan.....daca ma face tristan nu are rost sa ma dau cu pit intelegi tu de ce......inca ceva nui gata masina
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:18. |
- Copyright 2026 4Tuning