![]() |
Re: Masinile VOASTRE preparate de noi - part 2
1 Attachment(s)
pt un a6 ce idei aveti???
|
1 Attachment(s)
am pana vineri sa ma hotarasc la un model de prelungire de capota...
am deja ceva in minte, dar poate veniti voi cu o idee mai buna... trebuie sa am si timp sa ii fac din banda adeziva ca un fel de macheta sa stie omu cum trebe.... |
4 Attachment(s)
Salutari...ma indrumat si pe mine Mari NSL sa pun niste poze aici cu Celica mea...initial am vrut sa vad cum i-ar sta cu o pereche de angel-eyes pe farurile astea..stiu k nu cred ca a mai facut nimeni asa ceva pana acum,mai ales pe faruri din astea,asa k as vrea sa incerc eu..poate/sper k primul:oops:..si,daca se poate ceva idei de tunning..vreau acum in primvara,in maxim 3-4luni sa ma apuc de ea ushor,initial o vopsea perlata+jante,apoi cand o s-o inscriu restu de tunning
Ce parere aveti?:???: P.S.:Daca pozele nu se incadreaza conform ce ati cerut voi,o sa fac altele,si la faruri la fel...poate trebuia cu ele stinse..:???: Multam fain;) |
nu prea sunt bune pozele...
|
Quote:
De abia astept..o sa revin cu poze,cred ca pe weekend P.S.: Dupa cate am vazut ar fi prima Celica la virtual tunning aici pe site..cred ca ar iesi ceva mishto k e o masina buna pt "tunat" Multa bafta in continuare la toti;) |
2 Attachment(s)
Quote:
|
1 Attachment(s)
ai sa razi dar modificarea facuta de tine seamana ft mult cu "shablonul" din banda adeziva facut de mine. .... mersi mult de tot. cred ca asa va ramane.
|
4 Attachment(s)
Imi face cineva si mie daciuta...va roggg
|
10 Attachment(s)
Gata,poze noi.,masina curata..sper sa fie bune pozele pt ce aveti voi nevoie..Daca e totul ok,vreau angel-eyes,praguri,bari,eleronul vreau sa ramana acelasi,jante in 5 spitze de preferabil,daca nu vedeti voi cu ce ii sta mai bine,si fara steagurile care le am pe stanga
In rest vedeti voi cum o faceti sa iasa frumoasa...astept:-s |
1 Attachment(s)
angel eyes
|
GTRs si Canim Danut pozele de proasta calitate nu se poate face vt pe ele .....
P.S. topic-ul asta are reguli respectatile ce dreq ...... :evil: |
Quote:
Mersi frumos pt angel-uri |
1 Attachment(s)
kit+vopsea. ceva rapid.
|
2 Attachment(s)
..........................
|
Super,chiar imi place cum da cu angel-eyes..am vazut k mi-ai pus si toba sport:lol:..Cat despre culoare vreau sa ramana acceasi..real vreau s-o fac alba cu perla albastra sau mov;)
Niste jante ceva,spoilere,praguri? |
| All times are GMT +2. The time now is 11:14. |
- Copyright 2026 4Tuning