Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Divertisment (https://forum.4tuning.ro/31-divertisment.html)
-   -   Poze amuzante de pe hi5/facebook(doar fotografii/print screen, fără linkuri) (https://forum.4tuning.ro/31-divertisment/46976-poze-amuzante-hi5-facebook-fotografii-print-screen-linkuri.html)

KAY_ 23-12-10 23:27

Re: Poze amuzante de pe hi5/facebook(doar fotografii/print screen, fără linkuri)

Quote:

Originally Posted by Tzzantaru (Post 3922739)
grav , grav si foarte grav...

doamne fereste , in ce lume am ajuns sa traim.si de ce caractere am ajuns sa fim inconjurati.partea cea mai dureroasa e ca , incet incet , noi devenim aia "anormali" pe langa ei....

Mie mi se pare ceva normal ...sa fie haos :D

GABY-DSO 25-12-10 17:24

Re: Poze amuzante de pe hi5/facebook(doar fotografii/print screen, fără linkuri)

1 Attachment(s)
:lol: :lol: :lol:

Ingerasul99 26-12-10 00:49

Quote:

Originally Posted by KAY_ (Post 3922851)
Mie mi se pare ceva normal ...sa fie haos :D

Cum e sa fii haos ? ca eu nu am auzit de stilul sau genul asta.

eMH 26-12-10 12:28

Probabil se referea "sa fie haos pe planeta", sau ceva asa.

Asta de sus cu sapca stramba si ochelari de soare e jmecher mare de tot. O demonstreaza telefonul sau cu Hello kitty!

du0n 27-12-10 00:07

9 Attachment(s)
Si de la mine.Si nu imi vine sa cred ce vad.Inca nu sunt 100% sigur ca pozele sunt reale.

eMH 27-12-10 00:40

Ala cu Jean si cu nepotii = ceva gen Alba-ca-Zapada + cei 7 pitici :)

Asta mic si blond cred ca a fost violat recent ca prea e crispat rau. Cum sta el saracu pe canapeaua aia cu patura doar pe un crac :))

Vai, pe ce planeta locuim!

du0n 27-12-10 00:52

E...penibil,injositor !

DTH 27-12-10 01:01

Vai , de cānd căutam şi eu un aşa iubit :shock: de ce vă luaţi măi de băieţi că sunt perfect normali şi frumoşi toţi :love:

du0n 27-12-10 01:03

Interesante gusturi ai :))

DTH 27-12-10 01:06

Quote:

Originally Posted by du0n (Post 3930303)
Interesante gusturi ai :))

Lui Serano Emilio o să-i dau add neapărat ...deja nu mai pot aştepta , toată viaţa am căutat un bo$$ de bo$$ ca ăsta !!! 8)

allexandru 27-12-10 01:07

Quote:

Originally Posted by MillionDollarBaby (Post 3930308)
Lui Serano Emilio o să-i dau add neapărat ...deja nu mai pot aştepta , toată viaţa am căutat un bo$$ de bo$$ ca ăsta !!! 8)

ii vine lantul ala de zici ca e la pitbulu lu vecinu :))

du0n 27-12-10 01:13

Quote:

Originally Posted by MillionDollarBaby (Post 3930308)

O sa iti dau PM cu adresa pe care sa o treci pe invitatia de la nunta :)) Cine o sa cante?Salam,nu?:))

Tzzantaru 27-12-10 01:40

ba da blonda aia din ultima poza e anorexica rau...astia mananca ceva in decursu zilei??mi-ar fi si rusine sa arat asa si sa ma pozez(in halu in care a facut-o el/ea) si sa uploadez pe net(hi5 , feisbuc , twitter , netlog si care or mai fi ca m-au zapacit cu mail-urile sa ma alatur si eu)...

AnDrEiCa 27-12-10 01:49

Il recunoaste cineva pe ala in roz?,din penultima poza?":lol::lol:

eMH 27-12-10 08:21

Da' bineinteles, el e cocalar cu acte in regula, activeaza de ceva vreme pe site-urile de profil :))

All times are GMT +2. The time now is 09:43.

- Copyright 2026 4Tuning