![]() |
Re: E30 - DJ99KLI
no comment...o facusi lata!
SENZATIE! |
felicitari pt masina...
|
a zis ca nu se da!! si cand sa plec de la curse il vazui pe covei si vazui cum se dete cu mertanu ala alb:P
|
Quote:
DGH - E30 motor M5 turbo WPP - E30 motor 2500 turbo 63AMG - 520 hp Lambo Porche 911 turbo .... Care din masinile enumerate mai sus de mine nu ti se par masini tari? ...ai tu ceva mai bun? ... P.S. - ca sa fi si tu multumit .. ca tie iti trebe dovezi :D ... na dovezi ... :D https://www.vimeo.com/3666166 |
1 Attachment(s)
poza zilei ...dupa parerea mea
bv iustin |
Bravo :D , felicitari si bafta in continuare .
|
2 Attachment(s)
masina a fost facuta in 16 ore de la 0.....de dim mia rupt prezoanele la roata de spate si mia cazut roata....toate cursele le-am facut cu rulmentu intermediar si cu flansa de la cardan rupta.....masina facea 1.6 in loc de 2.....garnitura de la evacuare in turbo rasufla......ms baieti
|
ai facut senzatzie azi...
da cu evo ala albastru dc nu te`ai dat? |
imi batea cardanu prea rau ca sa ma mai dau cu vreo masina.....pana acasa mi s-a si rupt.........o sa ma dau si cu el cu prima ocazie
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
aham ..nasol
oricum...a fost mult mai misto p aeroport.. si un mic filmuletz cu CL`u 63 AMG Quote:
doar am intrebat si eu ...:-s |
chiar ma uitam ca ai terminat masina foarte repede fata de altii care au dat vina pe cine stie ce piesa cu 2-3 zile inainte de cursa. felicitari!
|
FARA CUVINTE! SUPERB! Felicitarile mele!
|
Felicitari Iustine pentru victorii,mai putin una si anume cu DGH...unde se pare ca masina lui nu prea statea pe drum din cauza carosabilului.
din ce stiu dupa cursa Nasi te-a invitat sa va dati intr-o alta locatie insa nu sa putut deoarece ai avut probleme cu masina. Poate cu alta ocazie o comiteti ;) in conditii mai bune pentru ambii si atunci se va vedea ce si cum. |
parerea mea proprie si personala e ca DGH o sa si`o ia de la KLI si la revansa ! dupa cum a spus si iustin , masina nu a mers la potential maxim ....
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:11. |
- Copyright 2026 4Tuning