![]() |
Re: Colantari auto profesionale
Quote:
Pretul este de 220 ron pentru aceasta lucrare. O seara buna. |
2 Attachment(s)
Quote:
Pretul este de 1.500 lei. Termen de executie: 8 ore. Garantie 12 luni. Te asteptam la standul nostru de la Romexpo (pavilionul central) pentru a ne cunoaste si a vedea potentialul firmei DCM DESIGN. Mai jos ai expusa prima masina din ROMANIA colantata integral cu folie carbon 3d de la ORACAL. Masina a fost admirata astazi la expozitie de mii de oameni. |
22 Attachment(s)
Poze de la 4TuningDays de la standul DCM DESIGN.
|
Quote:
|
Folie rosie pentru stop? Imi trebuie o bucata cat palma, pentru "bulina" alba de la lampa de mers inapoi. Multumesc.
|
24 Attachment(s)
Quote:
Prima progrmare se poate face pentru miercuri. Rugamintea mea este sa confirmi prezenta maine pena in ora 11:00 datorita fluxului foarte mare de cereri pe care le primim zilnic. Colantari.ro si DCM DESIGN sunt marci inregistrate ale DCM PRO DESIGN. Firma noastra vine in sprijinul tuturor clientilor, din toate ramurile sociale prin idei inovative si prin pastrarea calitatii serviciilor prestate. Nu sunt putini cei care ne recomanda si care au luat contact cu noi in acest weekend la ROMEXPO, la 4TuningDays, unde am facut SHOW de zile mari. Poze mai jos. |
Un pret pt o colantare cu 3D Carbon a unei capote de Golf V ?
Acest tip de folie de la DECALFX pe albastru aveti ? puteti aduce ? as fi interesat de o colantare totala in aceasta culoare! https://www.youtube.com/watch?v=UzuqNG7qvRE&feature=fvsr |
salut, pentru un ford ka, colantare completa. ce alta culoare mata aveti? gasesc un albastru? un timp de executie si un pret.
multumesc |
Quote:
Iar importatorii cu care lucram nu aduc aceasta folie. Motivele ar fi multe. |
Quote:
Bun, o colantare cu 3M carbon - capota golf v ? |
Quote:
Termen de executie: 25-30 minute. Detalii pe www.colantari.ro |
1 Attachment(s)
Va deranjez cu inca o intrebare , o sa aveti stand si la SMAEB ca eu nu sunt din capitala si daca era cand veneam la smaeb sa imi lucrati piesele din poza pina mai intarzi eu pe acolo si as dori un pret pe fiecare din cele trei sa stiu daca mai renunt la ele si din care, cu folie de carbon. Va multumesc
|
felicitari pt standul de la 4tuning days...o intrebare, fetele erau vopsite sau colantate? :P
|
buna.cam la ce pret se ridica un megane 2 in 5 usi o colantare totala cu folia 0racal 970 3d? am vazut bmw pe viu si arata foarte frumos.multumesc astept un raspuns
|
FELICITARI PENTRU EVENIMENT! Cred ca cel mai interactiv stand de la 4tuning days. Multe lucruri interesante s-au intamplat pe acolo. Felicitari inca o data!
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:52. |
- Copyright 2026 4Tuning