![]() |
Re: Dacia 1300 la a doua tinerete!!!-BR 98 NIG
Quote:
|
HAI BOGDANELE .......ABEA ASTEPT SA VAD PASAJELE DE GOLF PE SPATE....SI EU CAM IN 2 SAPTAMANI O BAG LA TINICHIGIU PT CE VREAU SA II FAC :twisted: BAFTA IN CONTINUARE SPER SA IASA BETOOON
|
Quote:
|
sal bogdan, vad ca ai probleme cu rugina, dar la tine avanseaza lucrarile nu gluma
|
Quote:
Cat despre lampile de marsarriere m-am cam decis..vor ramane pe pozitie:rolleyes2..asta pt ca am analizat mai multe poze si masini prin oras si sincer imi place mai mult cum vine cu lampi..fara,parca e ceva neterminat acolo la spate..daca as tine-o fara bara spate parca ar mai merge,dar cu bara si fara lampi marsarriere e neterminata..parerea mea:rolleyes2 Mai ales ca am lampile respective aproape noi si lucesc brici8) Salutare si tie 81 BGV:-) Sunt ceva probleme cu rugina,dar le elimin eu..totusi,er total,sta ff bine:-) Lucrarile decurg ele,nu chiar cum mi-as dorii de repede,dar merge..dar si cat am asteptat momentul.. Azi ma duc iar pe la atelier si daca sunt noutati revin cu poze:-) |
te ocupi si de arcuri, telescoape, pasaje de golf 2 ?:D
|
va fi o masina cu personalitate :)
|
Quote:
Vor fi 3 pasi importanti.. 1.tinichigeria si antifonarea 2.partea mecanica-inlocuit amortizoare fata-spate si toata bucsaraia obosita,rectificat planetarele,taiat din arcuri si inlocuirea puntii spate cu una cu saboti mari si bara torsiune de 17 mm 3.vopsitoria(inclusiv jantele),urmata bineinteles de echipari si montarea dungilor tip Gordini,in autocolant alb8) |
mai pune si tu poza sa te critic si eu :lol:
|
masina va fi bleu gordini?
pe spate poti pune 2 bari stabilizatoare simple, iar pe fata una de papuc diesel care e de 22mm. Jantele vor ramane cele de aro 10? Daca da de ce nu incerci niste gume 185 50 14 in loc de 185 60 14 cat ai acum parca.? |
1 Attachment(s)
uite Bogdane sa iti faci o idee cum o sa arate batranica ta:oops:
|
Quote:
Da Cannavaro,masina va fi bleu,cat mai apropiat de culoarea originala Gordini8) Cat despre detaliile tehnice,nu prea esti la curent..am de mult montata pe fata bara torsiune de 22 mm,pe spate arcuri de papuc Diesel,iar gumele mele pe toate rotile sunt de 185/55 R14. Cu 185/50 ar fi prea mic diametrul total al rotilor;) Cu 2 bari de torsiune simple pe spate si cu arcurile care le am acum ar devenii prea rigida.. Jantele vor ramane cele de Aro 10,care revopsite frumos in alb vor da criminal cu aspectul masinii..8)..dovada VT-ul facut de AG-20-MCA:-)8) - multumesc ff mult,arata super-super:D abia astept sa o vad si in realitate asa. |
deabia astept Bogdane sa o vad terminata...cum o sa se uite lumea(baietzasii cu bmw urile)cand o sa vada o asemenea bijuterie pe drumurile brailei....mult defapt foarte mult succes in continuare....
|
Hai sa nu ne ... pe noi ca nu ne iese. BMW e BMW iar o dacie frumoasa e o dacie frumoasa ;) . Cine are ochi pentru Old School o vede , cine nu , o considera tot o dacie veche. Miram-as ca cei cu BMW-urile sa stie trecutul glorios al Daciei pentru ca nu i-a interesat sau sunt prea tineri !
Din partea , mergi inainte ca mergi f bine! |
si cum braila noastra e plina de seria 5,7 si X-uri...
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:42. |
- Copyright 2026 4Tuning