![]() |
Re: Dej
3 Attachment(s)
@ 1300 racing ,la aceasta bora ma refeream
si inca 2 poze cu un seria 3 coupe.Nu is masini modificate mai ales bmw |
foarte frumos bmw-u .. are suspensie sport...
il cunosc personal pe proprietar (nu ca ar interesa pe cineva , dar de la el stiu) bft, |
asta nu am stiut-o,fainuta
|
miam dat seama ca are suspensie sport de la cum "sta" pe drum, si in plus este si mai joasa decat una stock.
Proprietarul sta langa blocul meu ,dar numal prea stiu.Poate reusesti sa faci rost de la proprietar de modelul de seria 3 (ex: 318i,320i) |
Frumos trei'arul8)...chiar nu am vazut niciodata masinile astea:???:
|
este de vanzare in dej un ford puma de culoare gri,stiti careva ceva detalii in legatura cu pret,km..etc..puteti da de el sau cunoasteti proprietaru,nu de alta dar e interesat cineva de el.Ms anticipat:ford:
|
Quote:
|
este unu gri cu numere de italia(parca)...l-am vazut si azi...da nu stiu nimic despre masina...sorry:sad:
|
iam auzit azi "muzicuta" la srx si suna racing
|
revin cu regulile de circulatie de care unii cunducatorii dejeni nu prea tin cont si anume:
am vazut la sensul giratoriu de la spital, cei care veneau de la gara acordau prioritate celor care stateau in sens(cum este normal),iar ei nu se deplasau.Oare au uitat de prioritatea de stanga? Si am mai auzit de la cineva ca la spital nu ar mai fi sens giratoriu ca s-au schimbat semnele si altele :shock:si nu stiu daca are dreptate. Deci cum ii?:?: |
o alta problema e ca astia care vin de sus dinspre florilor(spital) normal trebuie sa faca sensu dupa cum ziceau ''gaborii'' nu sa faca direct stanga spre centru(in caz ca vor sa mearga spre centru)...stii p*** ce-s si cu semnele si cu astea:omfg::omfg::omfg:
|
Quote:
|
Quote:
|
s-au schimbat semnele in 1 mai ... cam de vreo 1 sapt
prioritate are strada 1 MAI ... deci .. cei care vin dinspre gara si cei ce vin dinspre centru/policlinica nu mai exista semne cu sens giratoriu ca acolo nu mai este sens giratoriu , acum sunt semnele alea cu obligatoriu la dreapta deci daca esti in "sens" si vrei sa faci "sensu" nu ai prioritate ... sunt o gramada de semne cu cedeaza trecerea |
din cauza unor soferi COPACI cum zice si mantus s-au schimbat unele reguli?
ce sa mai zici ,Romania , tara tuturor posibilitatilor |
| All times are GMT +2. The time now is 22:48. |
- Copyright 2026 4Tuning