![]() |
Re: Donatii piese E36 [doar cereri]
Salut Mi.am cumparat si eu masina pe care o doream de mult
dar la ce bani am reusit eu sa strang nu este perfecta .. As avea nevoie daca aveti p.acasa ceva piese si nu aveti ce face cu ele Nari - ale mele au clemele rupte O macara geam Stanga fata Manual Un bendix Si tapiterie plafon .. Nu conteaza daca este murdara patata etc .. Fostul proprietar a tiganit masina cu o imitatie de piele prinsa in holsuruburi .. Stiu ca vreau cam multe dar momentan sunt in criza rau ... Nu sunt samsar sau d.astea .. o sa postez astazi poze cu defectele masinii |
Quote:
|
salutare, am mare nevoie de o mufa casetofon bmw, mufa adaptare casetofon Bmw e30, e36. contra-cost... urgent, plzzzzz
https://www.4tuning.ro/images/mufa-ca...-0-0-0-0-0.jpg Tel: 0730 186 003 |
se impiedica careva de o capota de portbagaj,orice culoare ar fi
|
Quote:
|
se poate sa mi-o pui la atlasib luni,da lasa-mi un nr de tel ca sa vad cat trebuie sa dau la curier si ca sa te sun sa o pui multumesc frumos pt ajutor
|
Buna baieti ,am si eu o rugaminte daca are cineva o maneta stergatore ca mie nu imi mai invarte stergatorul pe spate da doar cu jet la un touring , si ar mai fi suruburile de la aripi fata, multumesc de intelegere .
|
Quote:
|
Quote:
|
salut...am si eu nevoie de niste tocluri pentru stopuri e36 coupe....si anume "toclul mare" adica cel cu 2 faze...adica cel dinspre exteriorul stopului...si 2 tocluri normale!
daca ma poate ajuta cinva..dau o cola :D multumesc! |
chiar nu are nimeni asa ceva?
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Help me.... |
Quote:
|
Am si eu nevoie de prag plastic usa ce acopera mocheta pt E36 coupe sau cabrio.
Culoare Negru partea dreapta ( pasager ) |
| All times are GMT +2. The time now is 21:01. |
- Copyright 2026 4Tuning