Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Hunedoara / Deva (https://forum.4tuning.ro/233-hunedoara-deva.html)
-   -   Hunedoara - Accidente (https://forum.4tuning.ro/233-hunedoara-deva/34214-hunedoara-accidente.html)

RaceDr1v3r 27-01-09 16:20

Re: Hunedoara - Accidente

3 Attachment(s)
Acum 1h la Santuhalm, din cauza nerespectarii distantei 3 masini lovite.Un tir nu a mai apucat sa se opreasca lovind in spate o platforma cu remorca, aceasta lovind la randul ei un logan.

adrian78bmw 27-01-09 16:27

bine ca nu o fost loganu intre ele...asa conduc turcii..

ondin 27-01-09 16:29

nu ai cum sa opresti tir ul incarcat in 5 m ca te impinge spatele inainte si distractia e gata.

RaceDr1v3r 27-01-09 16:41

Quote:

Originally Posted by ondin (Post 2015108)
nu ai cum sa opresti tir ul incarcat in 5 m ca te impinge spatele inainte si distractia e gata.

Dar nici sa mergi bara in bara cu 70-80 km/h cu tirul

sNap7 27-01-09 16:48

Exact aia vroiam sa zic si eu RaceDr1v3r. Daca acel sofer de TIR ar fi respectat limita de viteza impusa pe acel terasament drept dar si distanta de circulatie dintre autovehicule sigur nu s-ar fi ajuns in situatia asta. Sa nu uitam ca TIR-urile sunt dotate cu sistem de franare inclusiv pe rotile remorcii care atunci cand e incarcata ajuta la franare.

Unii soferi de TIR sunt la limita imbecilitatii !

adrian78bmw 27-01-09 17:06

Quote:

Originally Posted by sNap7 (Post 2015167)
Exact aia vroiam sa zic si eu RaceDr1v3r. Daca acel sofer de TIR ar fi respectat limita de viteza impusa pe acel terasament drept dar si distanta de circulatie dintre autovehicule sigur nu s-ar fi ajuns in situatia asta. Sa nu uitam ca TIR-urile sunt dotate cu sistem de franare inclusiv pe rotile remorcii care atunci cand e incarcata ajuta la franare.

Unii soferi de TIR sunt la limita imbecilitatii !

uni imbecili de soferi mai circula la diagrama si mai sunt platiti si la km si ii mai fwt si dispeceri la cap sa ajunga cat mai repede de aia merg ca nebuni si se intampla atatea ..si mai e si o mare imbecilitate in capul lor de genu :eu sunt mare nu are ce sa mi se intample..

sNap7 27-01-09 17:17

In cea mai mare parte din cazuri cred ca "eu sunt mare nu are ce sa mi se intample" e motivul pentru care se intampla accidentele astea. Personal am auzit din gura unui tirist fraza asta..

SpYk3 27-01-09 17:45

assholes in loc sa se gandeasca de doua ori.unii mai au si masini mici,dar nu cred ca gandesc la asta...ca se pot afla si ei in masini mici si sa vina un tirist ca si el si sa-l ia pe :censored:

neutrino006 28-01-09 06:22

regula "eu sunt mare nu are ce sa mi se intample" nu se aplica numai la cei cu tiruri... din pacate....:rolleyes2 de cate ori nu se intampla accidente cu autoturisme conduse de indivizi cu o astfel de mentalitate...? :rolleyes2 dar mnoh... nu le poti cere mai mult! :D

ondin 29-01-09 07:47

aseara la Santuhalm un tanar statea cuminte in mijlocul drumului prizonier intr-un logan dupa ce a stricat un gard de beton, asteptand descarcerarea sa il scoata din masina, politia, etc...iar in partea cealalta un audi nu avea mai nimic.

robu 31-01-09 18:51

3 Attachment(s)
nu stiu daca se poate numi accident, dar e f amuzant :D
Ieri 30.01.09 in parcare la Real un Chevrolet Matiz rasturnat.
nu stiu prea multe detalii, doar ca in masina erau 2 fete, o blonda si o bruneta :twisted:
chiar nu`mi dau seama cum au reusit, poate stie careva mai multe

adrian78bmw 31-01-09 20:23

o fi tras frana de mana:))

Kedy 31-01-09 22:19

Cat de "TAMBA" poti sa fii? pun pariu ca era blonda la volan ;)

fratzika 01-02-09 07:21

..probabil un cos pe rotile "nesupravegheat" le-a lovit din dreapta ;)

BaLaurzor 01-02-09 12:53

Quote:

Originally Posted by fratzika (Post 2027327)
..probabil un cos pe rotile "nesupravegheat" le-a lovit din dreapta ;)

hahahahahhahaha nu mai pot de ras =))))

All times are GMT +2. The time now is 10:02.

- Copyright 2026 4Tuning