Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Arhiva (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva.html)
-   -   Various ! (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva/3187-various.html)

RaMmStEy 23-10-05 17:25

Re:

2 Attachment(s)
am \"gatat\" si io toyota...am pus-o si pe magicmanu.com si astept sa vad daca mi-o accepta...as vrea sa intru si io in Design Team da nu am timp de battle-uri(sunt la liceul militar si vin acasa doar in week end).am vreo sansa altfel?

blowwind 23-10-05 17:46

Re:

Quote:

Originally Posted by \"RaMmStEy\"
am \"gatat\" si io toyota...am pus-o si pe magicmanu.com si astept sa vad daca mi-o accepta...as vrea sa intru si io in Design Team da nu am timp de battle-uri(sunt la liceul militar si vin acasa doar in week end).am vreo sansa altfel?

aia nu prea arata a masina demna de magicmanu :)....
mici greseli la spoilerul fatza...trebuia sa`l lasi fara buza aia...jentile sunt prea mici si cam neclare...si altele :D

TigraPower 23-10-05 19:20

2 Attachment(s)
am refakut honda....sper ca a iesit mai bine :roll: ...

RA_2fast4u 23-10-05 19:36

Re:

Quote:

Originally Posted by \"RaMmStEy\"

mai in teorie cei care sunt in team ar trebui sa aiba faca masinile utilizatorilor(asa macar 1-2 pe luna :D ) sa participe la concurisuri, intr-un cuvant sa fie cat de cat activi pe forum....si in legatura cu intratul in team, incearca,nimeni nu te opreste, posteaza la sectiunea \"design team\" > \"propuneri\" si astfel o sa aflii raspunsul cel mare...da ....sau ...nu.....

TigraPower 23-10-05 21:24

nu zice nimeni o parere despre noua mea honda ??

Anonymous 23-10-05 23:32

nu mai zice nimeni despre daciile mele?? :(

kickass 24-10-05 02:24

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Anonymous\"
nu mai zice nimeni despre daciile mele?? :(

aici se prezinta lucrari.. nu se comenteaza lucrari :!: daca cuiva i place ce ai facut iti va spune, dar nu este nime obligat ca comenteze lucrarile tale aici..
daca esti incepator si vrei sa inveti si sa ti se spuna ca e bine si ce nu posteaza aici :arrow: https://www.4tuning.ro/forum/viewtopi...=269774#269774

Kolegosu' 25-10-05 02:24

1 Attachment(s)
Dedicatie Speciala :lol:

EvLSant0S 25-10-05 16:59

replica e pe drum ;)

Kolegosu' 25-10-05 22:32

Exact acum cand postez acest reply injur de 45 de avioane sunt deasupra Atlanticului poate k gasesti ceea ce spun putin deplasta dar important este cine a traversat primul Atlanticul cu avionul ..... deci :lol: :lol:

blowwind 25-10-05 22:47

Re:

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by \"Kolegu™\"
Exact acum cand postez acest reply injur de 45 de avioane sunt deasupra Atlanticului poate k gasesti ceea ce spun putin deplasta dar important este cine a traversat primul Atlanticul cu avionul ..... deci :lol: :lol:

au mai fost multi inaintea ta :D....
uite si varianta mea...facuta acum cateva luni...

Kolegosu' 25-10-05 22:50

Sorry Blowwind ...... :lol: dar ce este cu tine ??...k nu te-am mai vazut de mult :lol: ce Printscreen FRUMOS :lol: :lol: glumesc :D te bagi si tu la Logan ca abia astept sa-ti mai vad lucrarile

blowwind 25-10-05 22:56

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Kolegu™\"
Sorry Blowwind ...... :lol: dar ce este cu tine ??...k nu te-am mai vazut de mult :lol: ce Printscreen FRUMOS :lol: :lol: glumesc :D te bagi si tu la Logan ca abia astept sa-ti mai vad lucrarile

lol :)...ma mai bag si yo in seama :)...loganul meu e cam 50% gata :)
stau cam prost cu materialele ...dar vad yo cum o scot la capat :D

ra2 28-10-05 20:10

salutare.....ma da de cand cu concursu ala de tunat loganu ala pe acilea nu mai posteaza nimeni nimik......ce naiba....sper ca dupa terminarea concursului revine lumea la normal ...... heheh :D :twisted: :evil: :lol:

Gratzian 29-10-05 02:21

misto... se pare ca chiar trebuie sa ne gandim la o revista, nu?
sper sa o reusim cel putin l fel de frumoasa pe cat ati incercat voi... :lol:

All times are GMT +2. The time now is 05:12.

- Copyright 2026 4Tuning