Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Piese Dacia de vanzare (https://forum.4tuning.ro/640-piese-dacia-vanzare.html)
-   -   Vanzari diverse piese/accesorii Dacia numai pentru Bucuresti (Piese care nu au topic) (https://forum.4tuning.ro/640-piese-dacia-vanzare/31555-vanzari-diverse-piese-accesorii-dacia-bucuresti-piese-topic.html)

B-04-SVA 23-02-09 22:33

Re: Vanzari diverse piese/accesorii Dacia numai pentru Bucuresti (Piese care nu au to

Am nevoie doar de placa...restu' am facut rost . . . nimeni ?:???:

garcia 23-02-09 23:34

Re: Vanzari diverse piese/accesorii Dacia numai pentru Bucuresti (Piese care nu au to

cumpar o bara stabilizatoare fata de papuc diesel sau mai groasa

Bengy_BLS 24-02-09 13:29

Quote:

Originally Posted by garcia (Post 2094759)
cumpar o bara stabilizatoare fata de papuc diesel sau mai groasa

cumpar si eu bara stabilizatoare de papuc sau diesel sau mai groasa mai cumpar si urmatoarele: o capota bad boy look de zambet si usi spate fara manere de cn4 si o placa fara gauri de boxe spate pt break , amortizoare tari , arcuri gata taiate de break si bari intre amortizoare fata spate

julache 24-02-09 13:53

Quote:

Originally Posted by B-04-SVA (Post 2094498)
Am nevoie doar de placa...restu' am facut rost . . . nimeni ?:???:

am eu, dar tre' sa imi spui ce diametru are, 180 sau 200? Din cate stiu eu ar trebui sa fie de 180.
Preturile sunt: placa presiune de 180 - 60 RON
placa presiune de 200 - 95 RON

mabzii 26-02-09 20:33

cumpar ceas kilometraj pt berlina pe injectie!
astept oferte.

julache 26-02-09 22:12

deci placa de diametru 180 - 60 RON
E noua, intacta, din depozit, am DOAR PIESE NOI, importate.
E ieftina pentru sunt prim-distribuitor.

B-04-SVA 27-02-09 11:50

Quote:

Originally Posted by julache (Post 2103487)
deci placa de diametru 180 - 60 RON
E noua, intacta, din depozit, am DOAR PIESE NOI, importate.
E ieftina pentru sunt prim-distribuitor.

O iau eu pe aia de 180...vezi k ai si PM ! ! ! :D :D :D

(!8Y_M 05-03-09 16:38

Salutare baieti.. scuze ca postez aici.. dar ns unde.. aici e lumea cu dacii..
Am si eu o dilema.. am fost cu batranica mea la ITP si nenea ala s-a luat de mine ca am schimbat blocul motor.. ca nu are anul de fabricatie unde trebuie stantat si ca am alt model de placuta cu seria de la motor... desi corespunde seria cu actele.. doar modelul e diferit... Ulterior cineva mi-a zis ca masina a fost facuta pentru export... dar ca nu stie mai multe..
Stie careva ceva?? Dacii facute pt export?
Precizez... berlina din 89...

Astept si eu un raspuns va rog...
Va multumesc anticipat!!!!

B 89 WRC 05-03-09 16:47

bara stabilizatoare de papuc diesel 50 euro la supra pret daca nu la magazin 50 ron asta daca gasiti

garcia 09-03-09 17:19

Vand : macara dreapta fata si ambele dupa spate, radiator, calorifer bord CN, motoras stergatoare, carcasa filtru aer de tabla, toate 50 ron

Bolo_BCD 10-03-09 00:53

Quote:

Originally Posted by Bengy_BLS (Post 2096003)
cumpar si eu ......., amortizoare tari , ................................................

am eu 4 bucati

danny_tekato 10-03-09 21:29

eu am o volanta de 18...

danny_tekato 10-03-09 21:36

Quote:

Originally Posted by (!8Y_M (Post 2121747)
Salutare baieti.. scuze ca postez aici.. dar ns unde.. aici e lumea cu dacii..
Am si eu o dilema.. am fost cu batranica mea la ITP si nenea ala s-a luat de mine ca am schimbat blocul motor.. ca nu are anul de fabricatie unde trebuie stantat si ca am alt model de placuta cu seria de la motor... desi corespunde seria cu actele.. doar modelul e diferit... Ulterior cineva mi-a zis ca masina a fost facuta pentru export... dar ca nu stie mai multe..
Stie careva ceva?? Dacii facute pt export?
Precizez... berlina din 89...

Astept si eu un raspuns va rog...
Va multumesc anticipat!!!!

eu am facut itp-ul la RAR pt k am schimbat motorul si m-am prezentat acolo cu o declaratie facuta la notar k l-am luat de pe piata libera....in carte mi-a trecut doar k am motorul schimbat....bafta

giubau_v8 16-03-09 18:52

vand oglinzi stanga/dreapta, modelul din 90 si ceva, cred,pentru dacia, fara reglaj interior. contact aici sau pe pm

B-04-SVA 18-03-09 15:35

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by giubau_v8 (Post 2153648)
vand oglinzi stanga/dreapta, modelul din 90 si ceva, cred,pentru dacia, fara reglaj interior. contact aici sau pe pm

Daca e ca asta din imagine (modelul) am eu nevoie de una de dreapta...lasa-mi si mie un PM cu pretzul la amandoua...:D

All times are GMT +2. The time now is 21:02.

- Copyright 2026 4Tuning