![]() |
Re: Cafeneaua nemtenilor de pe 4Tuning
Quote:
azi am inplinit 17anishori:oops: A.M.R. un an :boxing: :mrhappy: pana ne intalnim pe strazi:D |
Quote:
|
hai LA MULTI ANI! sa vezi ce an greu e asta..:D kn stii k mai ai 1 anisor pan la permis...pt mn a fost un chin:D
|
MErtzu CL 500 Brabus ca cel alb vazut aseara in centru la intalnire cu numere de Buc. ;) http://www.auto-power-girl.com/cars-...us_cl_500-1564
V12 biturbo ...730 CP |
Eu as zice ca era CL, tu nu? Si daca era Brabus, nu mai avea 500
|
Quote:
|
Intrebare..cine a mai vazut X5-ul lui Dany cu jantele alea uriase si cromate..PIMP Style..parca is de 20" daca nu ma insel...vezi poate apuci sa-i faci o poza Buddy Lex ca stiu ca sta prin zona ta..pe langa teren
|
Quote:
|
dupa cum cred ca bine stiti povestea trista ca a murit micutzu....si altii inaintea lui care sunt tot de-ai nostri Robert TXA...GAM si multi altii care au aceeasi pasiune ar trebui sa ne puna pe ganduri ca totusi nu este o joaca....azi esti maine nu mai esti.
Si bine zice lumea ca lasi in urma lacrimile si suferinta celor apropiati si trebuie sa ne gandim ca suntem tineri si avem un viitor in fata!!! Eu chiar stau si ma gandesc...:cry: |
Multe lucruri pe care le credem o joaca pot duce la astfel de cazuri....viata e prea scurta asa k trebuie sa o traiesti si sa-ti indeplinesti visul pana nu e prea tarziu
|
Maine seara 02.10.2007 la ora 21:00 in parcarea din fata Teatrului ... intalnire In Memoriam Micutzu MR!!! VA astept!!!
|
Quote:
|
:):) stai chill nu te ambala...stiu unde stai pt. ca ti-am vazut masin a parcata acolo de mai multe ori...si cat despre teren..e mai sus un teren de fotbal...si el pe acolo sta...deci nu faci dreapta unde stai uh mergi pana in capatu strazii..intelegi uh ca esti destept..;)
|
Quote:
|
Va bagatzi????? http://www.agendabacau.ro/eveniment/...show_1094.html
nu este definitvat inca dar in cateva zile punem cap la cap toate detaliile Show mega show |
| All times are GMT +2. The time now is 01:09. |
- Copyright 2026 4Tuning