![]() |
Re: Test Drive Unlimited
FOLDERUL
|
Eu nu am facut astfel de modificari jocului, dar fiecare modificare ar trebui sa aiba un 'readme.txt' in care sa scrie unde.
Ex: C:\Program Files\Atari\Test Drive Unlimited\Euro\Bnk\FrontEnd\HiRes\Gauges P.S: De data asta fa backup :-) |
PE FORUMUL DE LA TDU CENTRAL SCRIE CA PE C:/PROGRAM FILES/ ATARI/ TDU/ EURO/BNK/VEHICLES
|
CARE DINTRE VOI STIE UN SITE I ENGLEZA DIN CARE SE POATE DOWNLOADA URMATOAREA MASINA?NISSAN 350Z Nismo - Roadster V1.1 SAU DRIFT EDITION?
SAU CARE STIE CUM SE DOWNLOADDEAZA DE L SITE-UL ASTA : http://ifolder.ru/11567794 |
Quote:
|
Brian stii cum se downloadeaza...de la siteul: http://ifolder.ru/11567794 fara translate de la google ...ca nu merge..:(
|
2 Attachment(s)
Am gasit un tutorial.. urmareste pasii astia .. mie mi-a mers.
Daca nu .. uite si nissan-ul ;) |
merci moolt pentru tot ajutorul ...raman dator:)
|
:rolleyes2 cita pasiune pe misu cu modurile astea. si dupa 1 saptamina gata. plictis. ia intra talica pe server si bate niste rusi la curse. atunci sa vezi satisfactie. (pentru cine nu stie, rusii sunt cei mai nesimtiti de pe server) e o placere sa ne luam de viata lor.
|
enter, cat de curand e posibil sa ma alatur si eu .. la mine nu e problema de joc original (bani) .. si calculatorul sa zicem ca ma tine, dar conexiunea la internet nu e prea grozava. La voi cum merge? Am auzit la multi ca le ia uneori si 10 - 15 minute sa se conecteze..
|
avem net de cartier. 40 lei. duduie.
au fost probleme de conectare dar a fost serverul lor trosnit. da, asa e. e pacat daca te tine compu sa nu exploatezi la maxim acest joc super. am jucat tot ce este gen. nimic nu se compara cu asta. |
Am si eu jocul original si la mine se conecteaza in cel mult 1 minut..de obicei 10 secunde...dar problema mare este ca au cel mai urat bug posibil...la conexiunile cu unele modemuri de ex click net nu poti vedea 2 sau mai multi useri in acelasi timp fara lag...vezi doar 1 singur fara...in rest restul sunt plin de lag..si nu e de la net...e de la joc...am incercat toate metodele dar degeaba...pacat pt ca este super misto sa te duci la un cruise cu alti 7 oameni...am prins de cateva ori alti 7 plimbandu-se dar vedeam doar 1 miscandu-se bine...sper ca tdu2 sa nu aiba aceasta problema
|
:confused2 nus ce sa zic . la munca am click si merge chiar bine jocul.(bine, este abonament de 8 parca, la 130 lei).
|
Se vad toti jucatorii bine?
|
da man. merge bine.
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:47. |
- Copyright 2026 4Tuning