Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   VERSUS AUTO (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto.html)
-   -   Benzina sau motorina ? (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto/28777-benzina-motorina.html)

i like mg 26-03-09 17:58

benzinaaa power,parerea mea k se merita motorina la motoarele cu peste 3-3.5 l capacitate.sati ei diesel 1.4 e deja a saracie.m e putin si vrei sati dea bani k sa mergi cu masina :)))

oricum se vede si grila de votare.o majoritate zdrobitoare;)

DarkJEDI 26-03-09 18:30

Re: Benzina sau motorina?

ai ziso ma cu saracia aia... da aia care o sa isi ia polo eficient dynamics cu 1.4 tdi sa le consume 3 si sa ajute la conservarea resurselor planetei ce fac? sau aia care isi iau lexus hibride? sau aia care isi pun motoare electrice pe SUV-uri si le alimeteaza de la soare sau vant si nu dau nici un ban? aia tot saraci sunt?

i like mg 26-03-09 18:38

ma lasama cu hibride si cu energie solara.puneti o elice p masina k sa mergi cu energie eoliana,mergi p jos nue treab mea.dak as puteam mias lua masina cu motor de 6 litri,k oricum murim noi pana vine the end of world :)))

g0eStyle 26-03-09 18:55

daca toti ar gandi ca tine s-ar putea ca sfarsitul lumii sa vina mai repede decat crezi...

fasso 26-03-09 18:59

si partea cea mai trista e ca foarte multi indivizi gandesc asa ...

roho 26-03-09 20:08

Quote:

Originally Posted by i like mg (Post 2186099)
ma lasama cu hibride si cu energie solara.puneti o elice p masina k sa mergi cu energie eoliana,mergi p jos nue treab mea.dak as puteam mias lua masina cu motor de 6 litri,k oricum murim noi pana vine the end of world :)))

cand o sa vina "the end of the world" o sa fie "the end of the world" in care traiesc copiii, nepotii sau stranepotii tai.

dar sa nu fim pragmatici...e trist faptul ca fiecare raspunde la poll in functie de ce are in garaj. cat cu conservarea planetei...e deja "brain surgery" pentru unii. am vazut niste documentare pe discovery care prezentau surse de energie alternative. se poate si in momentul de fata sa se renunte la combustibili fosili insa cine se mai imbogateste din exploatarea titeiului?

aleks 26-03-09 21:39

Vă rog să ignoraţi părerile de maidan şi să ne păstrăm energia pentru argumentele care merită dezbătute īntr-adevăr.

dolb 26-03-09 21:43

maidan? scuza-ma dar numai maidan nu e! .. cred ca sinonimele potrivite ar fi "naiv" ( un sinonim mai bland ).

i like mg 26-03-09 21:44

intr-un fel ai dreptate roho,asa este.dar crezi sau credeti k o masina cu motor de 6 litri polueaza m mult k rabele,k daciile din 1900 toamna,k toat masinile euro 1 si euro 2 kre sau adus in tara?si exemplele pot continua la nesfarsit!si nu oricine isi permite sa isi cumpere un hibrid;) hibridele or sa ajunga sa fie masini comune peste 10 ani,poat chiar si m mult.
am spus doar k dak as avea bani da mias lua o masina cu 6000 cmc kre garantat polueaza m putin k un diesel din 1995-2000

DarkJEDI 26-03-09 21:53

da, eu bag mana in foc ca o masina de 6 litri euro 5 produce paguge planetei mult mai mari decat dacia din 1900 toamna si poate chiar poluaza mai mult.

Spark 26-03-09 21:55

nu prea, ca poluarea e direct legata si de marimea motorului ;)
deci un motor exagerat de mare nu poate fi foarte "curat"

i like mg 26-03-09 22:08

dak stam sa o luam asa ne contrazicem pana maine!k orice polueaza dak stam sa o luam asa.k sa numai puluam ar trebui sa stam in paduri,imracati cu frunze din bambus si sa mancam radacini de copac!poate k am exagerat cu motorul de 6 litri,imi cer scz dak am suparat pe cineva.

aleks 26-03-09 23:03

Să considerăm īncheiat capitolul ăsta şi să ne īntoarcem la baza discuţiei: motorina sau benzina? :)

JohnnieB 29-03-09 20:19

benzina...fuge mai tare....e mai iute...eu acum conduc un 1.8 d de pe un ford...si e tare lenes...motorina e pt economie...si cand ajung la 4000 de ture...pot s'o calc pana la 7000 ca tot nu mai trage...si e dezamagitor de tot....urmeaza sa'mi cumpar ceva pe benzina...probabil tot un ford da' cu motor de 1.6 sau 1.8

Lecca 29-03-09 20:28

uite de ce papa dieselurile ulei :lol:

All times are GMT +2. The time now is 02:18.

- Copyright 2026 4Tuning