![]() |
Re: oltcit club(furia rosie)
Quote:
vin tare din urma cu proiectu ;) |
balaure poze cu scaunele nu pui? mai baga poze si munceste mai cu spor. bafta si spor la lucru!
|
Quote:
|
Laure tati....nu te hotarasti deloc....ori NSl ori 4 TUNING?alege ji tu un sticker ji lasa-l p'ala!GLumeam...oricum....bine ca nu l-ai pus pe plafon p'ala cu 4 TUning:))oricum...super marfa masinutza ta...bafta in continuare...si un P.S. mic:jentile alea....fa-le si tu ceva...un pic de slefuit...niste praf de vopsea si un lac ca asa arata cam nasol...or fi ele cat alea de hummer da fa-le ji tu frummoase!hai te-am pupat...bafta in continuare:)
|
Quote:
crede-ma ca jantele sunt doar nespalate...le-am spalat odata de am frecat 2 ore la ele de erau ca noi...da ma mai mananca pe mine pe undeva si mai umblu pe acolo si le murdaresc la loc.. |
apropo Laur....am uitat sa-ti zic...eu mai am niste piese dastea marunte ramase de rezerva de la oltcitul meu!daca ai nevoie de ceva...imi spui...ca tie ti le dau pe mocca ca ejti baiat bun:)acuma sa nu te bazezi pe piese de motor ca alea s-au dus demult!un alternator parca am..."Y" de la esapament,etc!imi spui daca ai nevoie de ceva!ciurs:)
|
frumos olcitu bafta in continuare frumoasa culoarea:D
|
Quote:
|
sal si eu am un oltcit dar nu in starea asta............e un club din 86 facut de francezicare fuge destul de tare. am si eu o intrebare: unde gasesc un filtru de aer sport care sa se potriveasca?
|
6 Attachment(s)
Quote:
si acu sa mai pun cateva poze..scuzati interioru dar este din nou dezechipat...:))asa arata scaunele deocamdata nu sunt fonduri pt tapisat..asa ca am pus neste huse... intre timp am pus si masca dintre faruri...stock..am schimbat si gumele pe fatza...i-am luat yokohama..195/50..urmeaza si spatele.. :evil: |
scuze...am scris dupa useru lu tov wdj...uitasem ca sunt la el acas
:))) |
ok multumesc mult.....
|
ce chica are gigolo asta de laur:)))))))nu pot sa ma abtin:)))am eu grila cu sita daca vrei ramasa de la al meu!:)
|
Quote:
ce masca e?e deaia stock taiata??sau de fibra |
foarte bine asa... cu rotile pe spate ce ai de gand? spor la treaba!
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:23. |
- Copyright 2026 4Tuning