Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Oltcit (https://forum.4tuning.ro/119-masina-mea-oltcit.html)
-   -   Oltcit Club 12 TRS - On Steffan - DJ 63 CRO (https://forum.4tuning.ro/119-masina-mea-oltcit/28735-oltcit-club-12-trs-on-steffan-dj-63-cro.html)

Laure2fast 29-07-07 22:38

Re: oltcit club(furia rosie)

Quote:

Originally Posted by bodyspeed (Post 1020047)
domne.. ce oglinzi...:D imi plac omule...marfa
eu momentan.le pastrez pe astea .. dar in viitor. fara :-P

merci...eh nici asa fara..ca nu mai vezi mutrele alora cu masini puternice care se chinuie sa depaseasa :lol:
vin tare din urma cu proiectu ;)

gbry_el_05-RSG 10-08-07 11:10

balaure poze cu scaunele nu pui? mai baga poze si munceste mai cu spor. bafta si spor la lucru!

Laure2fast 10-08-07 17:19

Quote:

Originally Posted by gbry_el_05-RSG (Post 1039394)
balaure poze cu scaunele nu pui? mai baga poze si munceste mai cu spor. bafta si spor la lucru!

poze dupa ce le tapisez..pana atunci nu :lol:

fasso 11-08-07 22:38

Laure tati....nu te hotarasti deloc....ori NSl ori 4 TUNING?alege ji tu un sticker ji lasa-l p'ala!GLumeam...oricum....bine ca nu l-ai pus pe plafon p'ala cu 4 TUning:))oricum...super marfa masinutza ta...bafta in continuare...si un P.S. mic:jentile alea....fa-le si tu ceva...un pic de slefuit...niste praf de vopsea si un lac ca asa arata cam nasol...or fi ele cat alea de hummer da fa-le ji tu frummoase!hai te-am pupat...bafta in continuare:)

Laure2fast 11-08-07 23:13

Quote:

Originally Posted by fasso (Post 1041783)
Laure tati....nu te hotarasti deloc....ori NSl ori 4 TUNING?alege ji tu un sticker ji lasa-l p'ala!GLumeam...oricum....bine ca nu l-ai pus pe plafon p'ala cu 4 TUning:))oricum...super marfa masinutza ta...bafta in continuare...si un P.S. mic:jentile alea....fa-le si tu ceva...un pic de slefuit...niste praf de vopsea si un lac ca asa arata cam nasol...or fi ele cat alea de hummer da fa-le ji tu frummoase!hai te-am pupat...bafta in continuare:)

merci
crede-ma ca jantele sunt doar nespalate...le-am spalat odata de am frecat 2 ore la ele de erau ca noi...da ma mai mananca pe mine pe undeva si mai umblu pe acolo si le murdaresc la loc..

fasso 12-08-07 11:31

apropo Laur....am uitat sa-ti zic...eu mai am niste piese dastea marunte ramase de rezerva de la oltcitul meu!daca ai nevoie de ceva...imi spui...ca tie ti le dau pe mocca ca ejti baiat bun:)acuma sa nu te bazezi pe piese de motor ca alea s-au dus demult!un alternator parca am..."Y" de la esapament,etc!imi spui daca ai nevoie de ceva!ciurs:)

alex_dj_85_nnn 12-08-07 11:37

frumos olcitu bafta in continuare frumoasa culoarea:D

Laure2fast 12-08-07 11:54

Quote:

Originally Posted by fasso (Post 1042320)
apropo Laur....am uitat sa-ti zic...eu mai am niste piese dastea marunte ramase de rezerva de la oltcitul meu!daca ai nevoie de ceva...imi spui...ca tie ti le dau pe mocca ca ejti baiat bun:)acuma sa nu te bazezi pe piese de motor ca alea s-au dus demult!un alternator parca am..."Y" de la esapament,etc!imi spui daca ai nevoie de ceva!ciurs:)

merci...zic daca am nevoie de ceva...

roby_nitr0 12-08-07 12:05

sal si eu am un oltcit dar nu in starea asta............e un club din 86 facut de francezicare fuge destul de tare. am si eu o intrebare: unde gasesc un filtru de aer sport care sa se potriveasca?

dj05wdj 15-08-07 14:00

6 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by roby_nitr0 (Post 1042363)
sal si eu am un oltcit dar nu in starea asta............e un club din 86 facut de francezicare fuge destul de tare. am si eu o intrebare: unde gasesc un filtru de aer sport care sa se potriveasca?

cauta pe la bazar...imposibil sa nu gasesti..
si acu sa mai pun cateva poze..scuzati interioru dar este din nou dezechipat...:))asa arata scaunele deocamdata nu sunt fonduri pt tapisat..asa ca am pus neste huse...
intre timp am pus si masca dintre faruri...stock..am schimbat si gumele pe fatza...i-am luat yokohama..195/50..urmeaza si spatele.. :evil:

Laure2fast 15-08-07 14:04

scuze...am scris dupa useru lu tov wdj...uitasem ca sunt la el acas
:)))

roby_nitr0 15-08-07 15:04

ok multumesc mult.....

fasso 16-08-07 19:42

ce chica are gigolo asta de laur:)))))))nu pot sa ma abtin:)))am eu grila cu sita daca vrei ramasa de la al meu!:)

Laure2fast 17-08-07 02:14

Quote:

Originally Posted by fasso (Post 1050458)
ce chica are gigolo asta de laur:)))))))nu pot sa ma abtin:)))am eu grila cu sita daca vrei ramasa de la al meu!:)

:lol: :lol: :lol:
ce masca e?e deaia stock taiata??sau de fibra

B-22-GIL 17-08-07 13:27

foarte bine asa... cu rotile pe spate ce ai de gand? spor la treaba!

All times are GMT +2. The time now is 00:23.

- Copyright 2026 4Tuning