Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   DACIA 1300 ORIGINAL RETRO, cu mici imbunatatiri (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/28457-dacia-1300-original-retro-mici-imbunatatiri.html)

RobertRFG 18-12-08 21:47

Re: DACIA 1300 ORIGINAL RETRO, cu mici imbunatatiri

nice.......

flocea_ro_ab 18-12-08 21:51

scuzati offtopicul. robert stii ceva de o aprindere electronica?:-?

RobertRFG 18-12-08 22:15

adica?nu inteleg.......dami pm ceva....

BTL-gordini 19-12-08 13:09

1 Attachment(s)
Multumesc multtttttttttttttttttt CAT:D,chiar ca a fost o surpriza:rolleyes2,acuma mi-am dat seama ca e singurul lucru ce mai lipsea de pe site-ul BTL-ului.Daca Mos Nicolae nu s-a incumetat sa treaca pe la BTL(de frica cred) :lol:atunci Mos Craciun a fost jar-cartus si a venit.;)
Ms robert de aprecieri.:-)

adi.schumi_tm 20-12-08 10:12

Un cadou pe deplin meritat...

BTL-gordini 20-12-08 18:48

5 Attachment(s)
Asa e mai Schumi,cat e bun la manevre de facut.:D
Astazi la BTL am facut ceva modificari;) cu referire la inlaturarea aerului cald de la galerie catre filtru de aer:idea:,un lucru f.bun pe timp de vara.Initial doream sa achizitionez o banda de azbest dar mi-i s-a oferit ocazia sa fac rost de o coloana de protectie a caldurii ,care se pune la masinile straine in jurul tevii de evacuare pt a proteja podeaua masinii .Proiectul a iesit bine si sunt f.multumit.Scuza-ti calitatea fotografiilor facute cu un tel.:rolleyes2

flocea_ro_ab 20-12-08 18:52

betonnnnnnnnn superrrrrrrrrr
imi dai voie sa iti fur proiectu ?

Speed4U 20-12-08 19:24

bine gandit folositor si arta si bine,bafta ;)

CED 20-12-08 20:32

Quote:

Originally Posted by BTL-gordini (Post 1933169)
Asa e mai Schumi,cat e bun la manevre de facut.:D
.:rolleyes2

imi traduci si mie? te rog :D

Nastase Bogdan 21-12-08 08:57

Ai fixat bine tabla aceea ca sa nu zdrangane?
Ca sa faci o treaba si mai buna,ca tot vad ca ai filtru de aer sport pus in bot la carcasa normala,ar trebui sa elimini carcasa metalica a filtrului deoarece aceasta absoarbe caldura chiar si cu acea protectie si tot aer cald iti intra in motor(vara,ca iarna e chiar bun aerul cald;))

Si eu am acasa o asemenea protectie si am vrut sa fac ceea ce ai facut tu acum,insa nu e suficient de mare ca sa acopere intreaga galerie,asa ca astept poate pica o bucata mai mare ca sa-mi fac treaba cu ea:-)

Foarte interesanta ideea site-ului,si arata f bine8)

adi.schumi_tm 21-12-08 09:19

Super tare ideea ce ai pus in aplicare la motor.Ma tot uit la pozele cu motorul si inca ma minunez cat de ingrijit e si sper ca intr-o zi sa fie si al meu macar pe jumatate la fel de ingrijit cum e al tau...

BTL-gordini 21-12-08 10:57

Flo fura proiectul cu placere,important e masinii sa i mearga bine:D.
CAT ,manevrele sunt lucrurile bune intotdeauna la noi:lol:,cele rele la altii:rolleyes2.
Bogadane,tabla e prinsa bine,e primul lucru la care m-am gandit si eu cu zdranganitul,dar am aplicat o metoda eficienta si sper sa tina.In leg.cu ,carcasa filtrului de aer vechi,arata f.bine si ar ramane un spatiu gol si totodata nu vreau sa-i strict aspectul motorului clasic.tocmai de aceea acuma nu va mai ajunge aerul cald sa bata si pe carcasa.Multumesc de sfaturi.;)
Ms mult Shumi:D,ideia de a-ti tine motorul cat mai curat face parte din aspectul general al masini,ea de la un capat la altul trebuie sa fie curata;oricum poti rezolva problema aceasta si la tine fara probleme,bagfta incontinuare:lol:

TIGANU AG 24-12-08 09:35

Buna idee si chiar arata destul de bine motorasul....Frumos!

BTL-gordini 24-12-08 19:10

2 Attachment(s)
Vreau sa urez tuturor colegilor de pe forum "CRACIUN FERICIT" :Dsi tot ceea ce va doriti ca Mosul sa va aduca.Astazi la BTL am mai facut una alta doar nu era sarbatoare inca:lol:

b3nny 25-12-08 21:51

... totul e roz ... :)

2 Attachment(s)
btl , am o intrebare de ce nu ai venit la Timisoara la Tim Tuning Show ? Mr Cat a fost ... am participat si eu cu Lada mea 1500 Mr Cat stie de care zic , una roz
Dacia ta e foarte frumoasa asa cum e acum :) eu cu Lada mea am vrut sa fac ceva care sa atraga privirile :D si cred ca am reusit . Am si o aparitie in revista Cox :D

All times are GMT +2. The time now is 05:24.

- Copyright 2026 4Tuning