![]() |
ce de indragostiti pe aici :D :D
|
numa nu de cine trebe :!: :twisted: :twisted:
|
.... gata yamaha ... nu o studiasem destul pe fata de care mi-ai cerut sami dau cu parerea .. sincer.. are trasaturi f frumoasa ale fetei .. e dragutzik foc ... dar ... mi se pare mie sau .. e un pic cam grasutza?? )un pic mai mult )? ... poate doar mi se pare dar nu cred... la fata no coment .. da ... e frumoasa .. fata de fata naked .. da ...
PS1 gusturile nu se discuta PS2 nu ma injura/ti acum ... mi-ai ceru sami dau cu parerea .. este una proprie si personala ...(probabil si de mine zic altii ce se gaseste si urata aia sa comenteze :)):):):)) ciao!!!:*:*:* |
BlueEyes :), aia am spus si eu, dar se pare ca sunt pozele mai vechi.
In alta ordine de idei, nu mi-ai raspuns la intrebare. :lol: :lol: |
2 Attachment(s)
EA.. febletea mea.. a fost dragoste la prima vedere.. :hug:
|
BlueEyes mersi mult nu mam suparat insa pozele sunt putin mai vechiute si dupa ce devi majora te mai ingrasi putin :Plolllll asa o fi poate tu sti ca esti fata intreb si eu sper sa nu te superi ?:P imi cer scuze daca am zis ceva cu rautate :wink: bafta si respect sa fiti iubiti
|
mai ati inebunit ce puii mei faceti aici ? fara suparare dar nu consider ca un baiat ar trebui sa faca din astea (si cred ca sunt printre cei mai departe de biserica dintre voi)
Edit : acum mi-am adus aminte ce zicea un amic de-al meu : Ai grija ce imi zici despre prietena ta si ce faci cu dansa ca poate o iei de nevasta candva :) |
Re:
5 Attachment(s)
Quote:
lupta s-o cuceresti, ca merita :wink: uite ceva poze cu my girlfriend ( 3 ani vekime ) :lol: |
esti de 3 ani cu ea????
BV FRATE multi altii de acum inainte |
Re:
Quote:
|
acum inteleg :lol: :lol: :lol:
|
1 Attachment(s)
Sa pun si eu o poza?
|
:shock: :shock: :shock:
NU ti-a alunecat si tie mana stanga un pic mai jos asa deloc ?!?! :lol: |