![]() |
Re: LFS- Campionatul national de drift (virtual)
Rezultate:
1.DriftAholics-Sklipy 2.MEINOMAI 3. JUMY.DRIFT 4.[SR]KrYpToN Top 8(in ordinea calificarilor): Stef Andy Ano iRT|IonutzGTT Necalificati: Shelter Valy DM RAul |
Niste poze facute de mine la aceasta etapa :D.Enjoy
http://www.mediafire.com/?shq5eczuzddasun |
Si urmatorul campionat cand se face ?? :D :))
|
Imediat dupa ce organizatoru va sti EXACT ce are de facut!
|
stiu ca fac off topic dar ne intalnim si noi pe un server sa dam niste drifturi mai multi romani?
|
Sorry de off: Salut! Am mai postat pe aici ca Geo_Op3l, dar acum nu mai am oppel, deci, am chimbat useru:)) Radu, ideea ta n-ar fi rea, ar fi chiar foarte frumos sa ne tinem toti romanii, unul dupa altul.. am facut de curand drift in 4 si sa sti ca e chiar foarte frumos.. P.S: La campionatul urmator ma bag si eu...
|
Cine este de acord ca weekendul viitor(23-24 februarie) sa facem o etapa cat mai realista de drift?
Sambata(23)-calificari Duminica(24)-semifinale si finale..... |
+ Din partea mea asteptam de ceva timp inca o etapa:-)
|
i'm in
|
+1 :D
|
Se mai face ceva?
|
Aș putea hosta eu un server,doar să îmi aratați cum!
|
Salutare tuturor! :D :D :D
Vreau sa incep sa organizez niste etape de drift, pe modelul celor de pana acum (acelasi tip de jurizare pentru calificari si battle). M-am gandit ca prima etapa sa fie un layout nu foarte dificil, etapa de la Suceava din acest an, dar cu clipping pointurile putin mai diferit asezate, pentru a fi luate mai usor, dar la battle va fi frumos pentru ca se poate ataca! Ma gandesc ca data sa fie pe 5 Iulie ( Vinerea viitoare ) pe la orele 18 - 19, depinde de voi. Cred ca cineva va hosta serverul sau poate voi rezolva sa vorbesc pentru un server de la Lislon. Ce parere aveti sa chemam cativa straini? :D Maine voi pune si layout-ul cu clipurile asezate. M-ar interesa cam cati suntem pentru a putea organiza. Arbitri pentru jurizare voi fi eu si cine mai doreste, preferabil ar fi cineva care a mai participat. Cine doreste sa isi scrie in paranteza EXEMPLU: Marian(arbitru), iar in final eu hotarasc arbitrii finali. Vor fi si de rezerva, atunci cand ceilalti arbitri vor participa la calificari/battle. Eu incep: 1.Dorifto |
pfff,pe 5 sunt plecat la braila si dupa la tulcea.. nu pot participa.... sper sa iasa bine si sa faceti cat mai multe
|
Ma bag!!! IRT|Geo
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:34. |
- Copyright 2026 4Tuning