![]() |
Re: BOICOT benzinarie !!! 28-12-2010 parcarea rond KISELEFF ora 15:00
am vazut si materialul de la realitatea, mult mai complet!
trebuie sa continuam!!! |
|
Ora 21:45 - Realitatea TV - Un coleg de-al nostru va aparea intr-o emisiune in care se vor discuta problemele legate de scumpirea nejustificata a carburantilor si problema taxelor inventate fara un motiv real, decat a cela de a mai lua niste bani de la populatie.
Ora 22:30 - Antena 1 - Observator de Seara - Se vor relua imaginile de la boicotul de la Petrom - Miorita. Ora 00:00 - Antena 3 - Buletinul de stiri (reluare) - Un interviu pe care l-am acordat cu acelasi coleg care va aparea la Realitatea TV. Interviul a fost transmis si live la Stirile de la ora 18:00. S-a mediatizat destul de bine tot ce s-a intamplat in aceasta perioada aici si in celelate orase in care s-au organizat boicoturi similare (televiziuni, ziare, internet)! |
Re: PROTEST - 24.12.2010 ora 14:00 - Pta Victoriei -
|
Propun ca urmatoarea benzinarie sa fie Petromul din salajan.Multa lume alimenteaza de aici.Sau tot Petrom,din Pantelimon...la cativa metri de el este si Rompetrol,deci tot raul spre bine,2 dintr-un foc !
|
Quote:
|
http://www.bzi.ro/zeci-de-soferi-au-...201254#comment
Imi pare rau ca nu am putut face ce imi doream dar urmatoarea o fac si mai mare tot asa 2 oameni si baietii cu masinile in rosu cu drapelul criminales si prietenul meu gun cei 2 cu afisele lipite pe ei pregatim bomba cea mare dupa revelion |
[B]NU ESTE BINE SA PROTESTAM LA SALAJAN DEOARECE CELE 2 PETROM SUNT SUB ORDINEA UNUI CAP MAFIOT CATELU nu e bine acolo + CA E NASOALA ZONA plina de smekerasi si etc !!!
mai bine la ELECTROAPARATAJ OMV/B] |
Re: PROTEST impotriva pretului carburantului - Discutii Generale
Eu nu inteleg o chestie.
In Bucuresti sunt atatea cluburi si n-are rost sa dau nume ca se stiu ele. Iar in poze vad f putine masini facand parte intr-un club. La cati membrii sunt in cluburi, doar jumatate dintr-un singur club daca ar veni ar bloca o benzinarie. De ce nu vorbiti cu presedintii de cluburi? De altfel unii se plang cand au loc legale ca n-au benzina/motorina sa se deplaseze. |
Re: PROTEST impotriva pretului carburantilor - Discutii Generale
si pe realitatea:
http://www.realitatea.net/emisiuni/editiespeciala.html si dati pe la 1 ora si 16min |
Din pacate, noi cei din Bv., am avut o experienta mai neplacuta...aceeasi pe care ati avut-o si voi la primul eveniment...
|
Quote:
Alegerea va apartine. Asa a fost si la noi, durerea a fost mare, dar uite ca pana la urma... :) |
De lasat nu ne vom lasa. Acum ramane sa ne mobilizam din nou si sa mediatizam mai mult ceea ce vom face.
|
incercati in continuare,si vedeti cum reusiti sa puneti cat mai multe persoane in tema,multi habar nu aveau pana sa vada pe la stiri,exceptie facand cei de pe facebook,care sau anuntat cu sutele,si s-au inecat
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:25. |
- Copyright 2026 4Tuning