![]() |
Re: Lucrari diverse/comentarii/discutii
1 Attachment(s)
O tentativa mai veche ... si ar mai fi cateva da mi-i ca ma fac de rusine ca n-am mai desenat de mult timp :sad:
Attachment 1067594 |
Quote:
ai cateva greseli mai mari perspectiva e putin gresita,usa din spate e cam scurta(o problema pe care o am si eu cand incerc sa desenez ceva in 4 usi )oglinda trebuie mai mare,linia geamurilor putin mai joasa per total e bine(jentile mi se par foarte bine lucrate) momentan trebuie sa iti faci griji pentru perspectiva(cu care o sa te obijnuesti) si forma generala a masinii ;) spor la lucru si sa mai vedem si alte desene |
Quote:
Daca e incepator e prea bine! Ai dreptate mai lucreaza un pic la perspectiva si detalii si apoi continua sa desenezi... |
OFF: tibytzu...shit no?! :lol: cum poate cineva sa deseneze "prea bine" ?! si Skyzzo i-a dat niste sfaturi bune omului...ce sari tu de gatul lui
BACK ON:da,,se vede ca ai depus efort asupra jantelor si ti-au iesit foarte bine, stai bine si cu elipsele rotiilor. mai ai putin de lucrat la perspectiva dar ai inceput bine ;) |
Quote:
ce crezi ca am cu Skizoo?sI te-ai exprimat cam incorect. NU AM SARIT LA GATUL LUI!!!! de ce as fi facut-o...:-) Da desenul lui de incepator e foarte bun. Tu daca ai fi fost incepator nu ti-ar fi placut sa incepi asa? Serios... P.S: STIU CA asta trebuia sa ti-io transmit prin PM. :shock: |
4 Attachment(s)
Alte ciudatenii, mai vechi si mai noi :
Attachment 1069160 Attachment 1069161 Attachment 1069162 Attachment 1069163 |
Quote:
eu zic sa continui deseneaza cat mai mult,nu neaparat pe coli,cumparati un caiet si deseneaza pe el forma generala a masinii http://4-speed.board.fm/t9-tutoriale.htm uite niste tutoriale care or sa te ajute ;) mult succes si inca ceva,cand scanezi lucrarea,umbla putin la contrast si rezolutia sa fie mai mica |
6 Attachment(s)
Sa va prezint primele mele lucrari :D...le-am pus in ordinea cronologica...majoritatea sunt wip'uri deoarece am tot schimbat masinile pt a cauta o tehnica de desenat cat mai buna pentru mine...astept critici si sfaturi ;):arrow:
|
mai ai de lucrat(dar nu te descuraja,e normal sa fie greu la inceput;))
e bine ce ai incercat la desenul 2 masina trebuie incadrata intrun corp geometric "secretul" realizarii unui desen corect sta in liniile paralele,invata sa duci paralelele cum trebuie spor la lucru! |
Esti sigur ca paralele? :) Adica eu stiu ca toate liniile importante trebuie sa vina dintr-un punct comun(punct de fuga), adica sa fie concurente. Daca liniile sunt concurente nu mai sunt paralele in niciun caz, nu?
P.S: la desenele tale cu masina din fata da, liniile fetzei sunt paralele, dar in perspectiva nu :) P.P.S: daca gresesc corectati-ma :) |
Quote:
|
Quote:
ma refeream la liniile plafonului,parbrizului,capotei a barii fata si care or mai fii pe acolo mai pe scurt la primul desen(masina) observi cat de urat se vede daca nu ai dus liniile paralele? la asta ma refeream;) |
1 Attachment(s)
cand faci un desen din perspectiva nu prea vezi linii paralele. liniile care se presupun a fi paralele se intalnesc intr-un punct de fuga. de cele mai multe ori cand incepi sa trasezi "cubul" iti trebuie 2 puncte de fuga pentru ca ai 2 seturi de linii paralele.am facut o schema in paint..sper sa va ajute. liniile plafonului, parbrizului, liniile spoilarelor, daca le prelungiti trebuie sa se intalneasca in punctul din stanga. linia bazei, cea a portierelor si restul care ar mai fi paralele se intalnesc in punctul din dreapta. ce e cu rosu e "cubul" in care se incadreaza masina. linia neagra e linia ochilor
|
Pai si eu nu tot asta am zis? ca nu au cum sa fie paralele pentru ca liniile fetzei sunt concurente intr-un punct de fuga, iar liniile rotilor, usilor, (etc.) sunt concurente in alt punct de fuga :P.
P.S: cei ce sunt la inceput ar putea arunca o privire pe schema pusa de tine, poate mai inteleg ceva :):D |
am incercat sa explic ceva dar nu am fost in stare :lol:
ar fii bine sa ii explictati voi baiatului unde a gresit( poate aveti mai multe cuvinte decat mine :lol:) ps:depinde cum cititi mesajul asta,eu vorbeam serios fara aroganta ;) |
| All times are GMT +2. The time now is 07:34. |
- Copyright 2026 4Tuning