![]() |
Re: Dacia 1310 HAI HUY
Mane ce a fost in capul tau sa le cureti cu flexul ? acum observ ca jantele nu sunt ca cele pe care le-am avut eu :) ... bagale chit acum ... gumele astea raman ? bafta in continuare
|
Quote:
Daca pun pe spate 205 imi ating garantat chair daca am garda de 60 sunt late jantele.Le-am frecat si cu smingher dar nu ieseaua la fel de bine...cu peria de sarma am renuntat la ideie frecam mult si bine dar in zadar. O sa postez poze dupa ce le vopsesc, sper sa va placa daca nu va place voua cel putin sa-mi placa mie:lol: |
Frumoase jantele , eu zic ca o sa dea bine pe masina.
Bafta si cat mai multe modificari. ;) |
Bafta cu jantele!asteptam rezultatul!
|
5 Attachment(s)
Astazi am terminat cu jantele .Maine urmeaza sa schimb cauciucurile si sa le pun pe masina ;) Eu zic ca, mi-au iesit bine ,pentru inceput ma multumesc cu atat,jantele no sa le port asa mult timp intrucat vreau sa-mi iau ceva pe 14 sau 15:lol:
|
vrem sa vedem si cum dau pe masina:->
|
Quote:
|
Cei drept mane nu prea te-a chinuit sa faci ceva frumos din ele ... au iesit oke dar se putea si mai bine chiar daca sunt cu sprayul :) ... buzele au fost vopsite !? aruncale mai repede pe masina sa vedem cum dau !
|
buzele au fost vopsite pana ce le va polisa....;)
|
Treaba sta in felul urmator,omul a luat jantele aproape moca :) le-a vopsit in graba pentru ca astea oricum nu o sa le tina mult ... urmeaza ceva 14-15 ...
|
Ne calmam si noi putin? Ca nu-i greu, si nu doare.
|
5 Attachment(s)
Poze cu jantele puse pe masina,imi place place place :X
|
Vin bine! Dar...neaparat alte gume.
|
Quote:
|