![]() |
Re: my tuning r5
sa speram! toti suntem proprietari de masini mai mult sau mai putin frumoase! dar din fericire pentru masinile noastre nu le tiuningam in halul asta horrrrrrrrorrrrrrrrrrrrrrr!!!!! eu unul cel putin o mentin cat se poate de simpla, si decat sa bag bani in muzica si alte chestii, am preferat sa pun motorul la punct desi masina este destul de noua doar 5 anisori!!! dar motorul conteaza in mare parte la o masina, nu muzica si tuning exterior!!!
|
Quote:
|
Dumnezeu sa il ierte...
Amin.... |
Quote:
|
va prezint pe noul proprieter......ASTA NU ESTE GLUMA, AM AFLAT DIN SURSE SIGURE.....
https://i700.photobucket.com/albums/w.../majomfeju.jpg |
ii bun!!!:D:D:D distractie continua!!!:twisted::twisted::twisted::rolleyes2
|
tare poza =))) si cenzura la acel domn :)))
|
New project renault 5gtl
1 Attachment(s)
R5 GTL 1986 1.4
|
Re: New project renault 5gtl
3 Attachment(s)
nou piese parbriz, 1 set stop, 1 set oglinz, o aripa dreapta etc revin cu pozele
|
distractia continua.
|
De ce vrei sa ne chinui cu hidosenia asta ?
|
proJectul continua ! stati aproape !
|
Ii bun..........:???: nu ai decat vreo 5-6 topicuri deschise pt masina asta :rolleyes2
|
Asta-i ca sa visam frumos, nu?
Sa-i zica careva in limba lui ca n-are toate tziglele pe casa... 15 topicuri cu aceasi masina, crede ca ala e tuning, nu intelege cand toti ii zic ca e o prostie ce face el acolo si-si bate joc de banii lui (mai ales ca nici n-are prea multi) si poate s-o conduca doar in curte din ce am inteles ca permisul nu reuseste sa-l ia... Si aici nu e vorba ca, comentam aiurea in loc sa-l ajutam dar de atata timp "isi revenea". Nu s-a intamplat pana acum, eh, nici de acum incolo n-o sa se intample. ;) Cat timp ai pierdut cu "modificarile" astea, stateai si invatai pentru sala aia. :lol: Defapt mai bine asa, ca cine stie ce tampenii ai face prin trafic. PS. Ce se mai aude de cheta/strangerea de fonduri ? |
3 Attachment(s)
cateva poza
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:36. |
- Copyright 2026 4Tuning