![]() |
Re: Kitch Tuning ...de peste tot
richard, vorbele si faptele tale denota o mare incultura in domeniul auto cat si una generala, asta e tot ce am avut de zis si ori ce comentariu ulterior e de prisos, nu te obosi sa imi raspunzi pentru ca nu am sa ma obosesc sa citesc ce scri...
|
richard prietene ia-o amice mai usor... da-i o treapta mai mica ca o sa faci accident!
ai observat ca lumea nici nu prea a vorbit despre el deci inseamna ca nu a fost ceva atat de contestat incat sa starneasca o discutie.. bobo l-a considerat exagerat de mare pentru masina si pentru stadiul in care e ea acum... inteleg ca fiind masina ta te-ai simtit jignit dar poate are si el pe undeva dreptate... nu? daca pe langa eleron mai vin si niste spoilere agresive(dar de bun gust) atuncea fi sigur ca imediat o sa apara o poza cu masina la threadul Poze & Comentarii EXCLUSIV Masini Modificate din Cluj Hai bafta ;) si nu uita ca esti nou si nici nu esti cunoscut prin domeniu cu ceva deosebit asa ca comprta-te ca atare ;) |
Quote:
Nu, nu. lasa ca stiu eu de ce am scris ce am scris. Vad ca nu ai citit tot... Nu stiu la ce s-o gandit soarecul ala cand mi-a scris ca masina mea arata ca curu. Atincea a lui cum arata? In fine, nu conteaza. Numa sa nu vina la mine pt. spoiler vre-o data... (desi nu prea cred ca... numa gura-i de el) |
da ce firma ai? pe unde e treaba cu spoilerele? ce lucrari ai facut de te dai asa rotund cu spoilerele tale! sincer eleronu la ora actuala nu prea merge pe masina si in general e eleron pt asiatice din cate stiu eu!
nu o zik in nume de rau...asa eram si eu la inceput ca si tine ff agitata dar am tacut si am invatat multe! |
|
daca nu ma insel are un fel de atelier in someseni.. exact pe aceeasi strada cu renumitele spoilere someseni..dar in partea dreapta.. mai in pe la mijlocul strazii.. avea eu mai demult un kadett
Dar zilele astea o sa trec pe acolo si o sa ma uit in curte.. si daca acolo se afla passatu ala la care eleronu arata ca curu e vai de capu lui. |
Quote:
Frumos olcitu... :D :D :D numai ca eleronu ala e putin cam mic ptr el.. mai de graba am merge eleronu de pe olcit pe un passat.. :D nu ? |
Quote:
zi-mi unde esti acum,ca vin eu la tine mai repede nu am rabdare sa astept pana maine! |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
zi-mi macar un nr de tel. sau ceva dc ai curajul |
Quote:
sau te caci pe tine? |
Quote:
|
Quote:
|
richard mai usor cu injuraturile...Nu vb numai ca sa iti racesti gura, si foloseste private messaging (pm) in puii mei...sper ca se sesizeaza vre-un moderator si sterge posturile offtopic (inclusiv asta :P )
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:27. |
- Copyright 2026 4Tuning