![]() |
Re: Haideti sa ne ajutam intre noi - VW parts
salz all ... de pe unde pot face rost de o incuietoare de portbagaj ptr un golf 3 din `94?
|
Cine ma poate ajuta cu o grila sparta de vw vento, model ca cea din poza. Am nevoie de niste bucati din ea pt a o face a mea clean.
https://forum.4tuning.ro/attachment.p...8&d=1255861039 |
Quote:
|
salut.cine ma ajuta si pe mine cu un service de incredere in bucuresti? vreau sa o urc pe rampa pentru un test. ms
|
salutare.are cineva o sticla clara de far de golf 3 pe partea stanga?nu moca:)
|
Sticla pt 2 faruri de Polo 6N2 . Pls
|
Un debitmetru aer pt un Polo 6N2 motor 1.4 TDI 55 kw cod motor AMF. Daca ma poate ajuta cineva cu ceva info, ce am vazut eu erau ff scumpe. Multumesc.
|
sal 4 all imi puteti ajuta si pe minde la passat 35 i am schimat toate bucsele in fata si cnd intru intro groapa tot se aude ceva trocanit ???? ce o fii:-/
|
Quote:
rulmentul de de la amortizor, sau cu se zice romaneste... se afla sub capota si buata costa 70 lei.. |
sal as avea nevoie de niste poze facute la un motor d golf 3 2.0 tip AGG k nuj qm sa pun toate mufele si tot ce mai este pe aklo ms mult
|
1 Attachment(s)
salut , am si eu nevoie de ornamentul care vine prins pe praguri la kitt-ul de mk3 Gt , sa fie in stare buna . Va rog mult de tot , urgent !
Si o poza ca sa intelegeti despre ce e vorba. Platesc. P.S. : Nu conteaza partea (stanga sau dreapta) sau lungimea (cel mai scurt e de 2 usi ) cred.... Nu imi trebuie set , doar 1 bucata. Sau daca stiti de unde se pot lua noi , cu atat mai bine |
Quote:
service-ul se afla pe strada Varciorova, e o strada scurta de aproximativ 50 de metrii, e singurul service de pe strada, nu ai cum sa ratezi. bafta ;) |
ai idee si cum se numeste? ms mult!
|
cu un tweeter original de golf 3 ma poate ajuta si pe mine cineva . cel din bord pe partea stanga este cel care imi trebuie. multumesc anticipat celor care imi vor raspunde
|
am eu 2 buc si 2 buc difuzoare normale originale golf 3
gabysds id mes si vb |
| All times are GMT +2. The time now is 02:16. |
- Copyright 2026 4Tuning