![]() |
Re: Focsani
Da` nu-l vopsesti ma intai ? /:)
|
Quote:
|
Unde pot sa pun si eu niste pe geamuri?Cum se procedeaza cu geamurile din fata?
Aduce cine All in one 2DIN DEDICATE? |
Quote:
|
Jipianule am vrut sa spun folie.Dar m-am grabit.Am inteles ca pe geamurile din fata nu ai voie sa pui...Cica ar fi ilegal...
|
aaa acum am inteles. din cate stiu se poate pune legal
din cate stiu tre sa fie foarte deschisa... sa aibe un grad mare de transparenta |
Stii cine pune pe la Focsani?Niste preturi?
DVD All in one 2din dedicate aduce cineva in orasul asta? |
sergiule stiu eu un loc unde pun folii pe geamuri fata...
|
Jonshon intrebarea mea este daca este legala si autorizata RAR cea pentru geamurile din fata.Pentru operatiunea asta trebuie date jos geamurile?M-ar interesa si un pret estimativ.
|
cine merge la curse la Gugesti in 30 min sa vina la Mol...
|
Quote:
|
a fost cam nashpa de data asta :(. imi pare rau pentru cei care au venit degeaba pana la Gug.
si imi mai pare rau si pentru franco dar asat e poate data viitoare o sa fie mult mai bine |
3 Attachment(s)
Deci azi, pagubele :
- Franco - abreiaj ,a plecat tractat acasa - Mickye - bara fata sparta facuta bucati - Mie.. mi-au cazut proiectoarele dupa ce m-am urcat cu bara fata pe un bolovan :))) Sa mai mergem la Gugesti...? Adevarul e ca locul e bun .. dar conditiile si drumul de pana acolo.............. |
sincer imi pare rau... speram ca data viitaore(daca va mai fi data viitoare) sa fim mai organizati... si sa nu mai patiti ce ati patit data aceasta
|
Am si eu cateva poze si filmulete dar nu le pun fara acordul persoanelor.
Ce s-a intamplat pana la urma cu politia? Pacat ca nu e curatat si exploatat canalul ca e un loc propice pentru niste legale. Thunder de scut ai uitat? |
| All times are GMT +2. The time now is 14:33. |
- Copyright 2026 4Tuning