![]() |
Re: Peugeot 407
Pfff cum poate arata ! Niciodata nu am vazut 407-le masina cu potential de tuning ! Felicitari pentru ce ai facut !:shock:
|
Quote:
am pus doua poze pe un forum din spania sper ca nu te superi AU RAMAS CU GURA CASCATA |
Quote:
keep going :) |
Nu ma supar...da..e o masina dificila in ceea ce priveste tuningul..atat la motor cat si la exterior..nu ofera prea multe posibilitati..Nu ma supar..si eu am pus poze pe un forum din Franta :D
|
cat tea costat prelungirea la bara fata+spate si pragurile
am un leu in garaj si as vrea sai pun https://img21.imageshack.us/img21/6437/imagen039es.jpg |
Nu mai stiu ca le-am luat pe toate deodata :)
|
Superba masinuta asta...
Absolut superba... Imi place foarte mult interiorul, cu scaune sport fata-spate... Felicitari, sa o stapanesti sanatos, si fara incidente ! |
Merci..Masina a intrat in service la Iasi pt hibernare si unele mici chestii :)
|
Am sa ii fac o vizita :)) :P
|
Vlad sa nu ma uiti please! Doar stii ca ma innebuneste si masina lui Cristi si a ta!
In caz contrar... vand jante de 18 + anvelope :D |
1 Attachment(s)
Interior...
|
cristi da ce se intampla...? vrei sa trec eu intr-o zi pe la service sa dau zapada de pe ea?:)))
|
:)) nu dar nu merg cu masina..adica am dus-o acolo ca sa fie in siguranta sa nu stea in fata blocului sau sa ocup un loc in garaj aiurea..acolo sta pana la primavara :)..adica pana prin ianuarie..cand o sa se mai umble la ea :D
|
n-are timp deloc sa se bucure de ceva ca iti vine alta idee... poti sa o treci in acte autocrom :)) saracuuutza.... oricum .. imp e ca e cea mai frumoasa... tine-o tot asa.. si sarbatori fericite ..!
|
Ba deci 407 asta mortal nai ce zice NO COMMENT ! TINEO TOT asa
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:26. |
- Copyright 2026 4Tuning