![]() |
Re: Golf 3 - 1.8 - DJ-93-ANT
eu vreau de ceva timp jante aurii, dar foarte lucios, nici nu stiu daca ar iesi din vopsea, dar eu zic ca ar da bine cu "movul" tau inchis
|
1 Attachment(s)
Ar fi mers ceva de genu` (vezi poza), dar are si prietenul Alex pe corsa auriu si nu merge sa le fac si eu ...
|
eu ma refeream la ceva lucios, gen chrome auriu am vazut eu odata pe un e60 prin italia, dar cred ca e imposibil de scump de facut rotile asa, omu' avea air ride, un interior de iti cadea capul era show car
|
|
Aia nu prea pare a fi vopsea... Pare crom cu putin galben...
Daca o fac asa, ii pun lant si mi-o pun la gat ! :)) |
pe care o pui? 7,5 sau 9? nu vrei sa le faci rosi?? dau cel mai bine pe culoarea asta. un rosu mai deosebit, o nuanta frumoasa.
|
Pe haia de noo ca e mai mare, zau. :lol:
Nu vreau rosu... Nici verde, nici galben, nici albastru. Ramane alb cu perla de o culoare... Ramane de vazut ce culoare. Aveti idee pe unde gasesc un catalog sau niste imagini cu alb perlat impreuna cu codul de culoare? |
Foarte frumoase, astept sa vad ce culoare alegi pt perla. . .bafta!:D
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Gata jantele.
|
Quote:
|
foarte tare au iesit jantele ;)
|
marfa.....hai sa le vad mai repede pe masina
|
Sunt pe masina deja. De sambata sunt... Insa am o mica problema cu suspensia... Am incercat la un telescop s-o cobor, dar nu mai vrea piulita sa se miste... Rugina nu e deloc acolo, l-am curatit de nisip (filetul) , dar nu vrea nici batut sa se desfaca...
Incerc zilele astea cu un spray dinala de desfacut suruburi blocate... Poate merge... |
S-a terminat cu jantele alea :D are mike mana :-"! cine ti-a facut buzele ?
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:19. |
- Copyright 2026 4Tuning