![]() |
Re: E30 - B 69 M S K - 1.8 is
nop ... tocmai k nu iam facut nimic ... dintr`o data a inceput sa imi dea lichidul de servo afara ... am rezolvat`o ieri cu baietzi , iam pus iar lichid si acum ba merge bine ba merge greu ... si cu franele am pedala din ce in ce mai usoara si se duce in podea ... :| "am scos tot lichidul de servo si am pus altul" ca sa se inteleaga
Quote:
|
Quote:
Uita-te ATENT la toate rotile si vezi sa nu piarda lichid de frana ca nu e de joaca cu franele ;) ! |
salut baieti
de azi masina a intrat in posesia mea 100% ... acum sa speram ca o sa ajunga cum vreau eu ... de luni saptamana viitoare masina o sa ramana pe bara ... reparatzi capitale ... incet si sigur nu o sa ma grabesc ... azi putin maine putin si sper sa ajunga cum a fost msk`ul la maroo ... merci mult pentru ajutor dar am rezolvat`o ... si cu franele si cu servo ... la frane era lichidul si la servo pompa sper sa nu imi faca vro surpriza sa fie si caseda de directie ... thx broh Quote:
|
3 Attachment(s)
am mai facut niste poze la andu cand le-am spalat :D:lol:
|
a dat domnu si ti-ai luat si tu jante .... ce o fii fost cu tine .... probabil te-ai lovit la cap ....:d Dau bene ce pot sa zic ... Bafta in continuare ..
|
Merci mult Broh :* ... sau intamplat mai multe si deacum incolo incepe distractia ... de luni te astept pe la mine prin fata blocului ca ma apuc de masina de la cap la coada ... :lol:
Quote:
|
te astept la start broh:)
|
Domnule florin unde e distanta aia de 2 degete pana in baia de ulei ???:P
|
hmm o sa vin cu niste poze maine dim ... ca nu am avut cu ce sa ii fac ... :D:D
|
momentan am altele de facut la masina ... dupa ce o termin si nu mai am probleme cu ea te astept eu pe tine ... :lol::lol: momentan domnisoara are probleme la caseta de directie
Quote:
|
dar de ce e mai joasa?????iai pus suspensie ???sau alt motor?
|
arcuri ....
Quote:
|
am facut si eu prostia asta sa tai din arcuri..si crede-ma k nu e deloc bine...oricum pana iti iei si tu o suspensie reglabila e buna si metoda asta:)...bafta in continuare:P
|
pai iti zic eu dc nu e bine la tine ... pentru ca ai tractiunea pe fata si ti se ridica masina de pe arcuri ... la mine nu se intampla dasta ... e super ok
Quote:
|
trebuie neaparat facut ceva si cu capota aia, nu e decupata simetric.
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:02. |
- Copyright 2026 4Tuning