![]() |
Re: Provocari ! Cine cu Cine ?
Treaba ... o sa fiu si eu prezent pe acolo :)
|
Quote:
|
Quote:
Scrie si tu pe site-ul www . politiaromana . ro unde si cum :yikes::yikes::yikes: ca de aia nu ai mai vazut de mult. Si poate mergeti in coloana si cu avariile puse. No comment. :censored: . |
@metal : masina mea e softata din aprilie -mai ( cam asa ceva ) si nu uita k u ai 98 cp stock . te astept cu cea mai mare placere . p.s. : am facut si golfulete si octavia de 1.9 ... stii u cati cai au alea ;)
|
ai facut 1 data skoda de 1.9...lasa ca mai pun mana pe octavia sa-ti scot benzina din cap :???:
cu prima ocazie cand am cheia...te sun:-) si sper sa nu vii iar cu dalea ca n-ai softu si ca nu ai benzina ca tot la pierzatori te bag dar prin abandon:-) |
Quote:
|
aaa mi scuzi...dute la morro atunci :lol:
|
Quote:
maine vin in constanta si poate te dau o tura asa de agrement :D |
Quote:
Cam astea sunt conjuncturile dpmdv . |
Quote:
Si cum am ~2luni de cind am avut dauna totala, a trebuit sa reintregesc prima varianta. A doua varianta va fi si ea probabil si ma gindesc la un 318 IS + un kit de turbo (cilindree mica cu satisfactii multumitoare) @YZF In afara de o parte din primul paragraf, restul e fix vorbire fara nici o legatura. De fapt m-am obisnuit sa apari si sa comentezi ceva in spatele meu indiferent de subiect sau relatare. Mai vrei sa mai comentezi ceva referitor la subiect, sau tastezi ca sa faci posturi ? Oricit ai incerca sa ma provoci nu o sa reusesti, chiar daca inventezi si bagi din burta numai ca sa dea bine la general si la ce zici tu acolo. Apropo ... se face juma de an si uite ca sintem in picioare si ne marim "famiglia" Ma mir cum de nu ai zis nimic pina acum :shock: sau nu ai vazut ca am postat :lol::lol::lol: Ma amuzi copios cu comportamentul tau. Astept o replica de juma de pagina cu cine stie ce o sa mai zici ... hahahah . |
ai ai ai turbo pe is .... big problem , multe adaptari , soft problem ....big problem .... ai grija ce iti doresti
|
Quote:
|
is curios daca ar face fata in grupa la legale...
x nu stiu cat tractiune spate x nu stiu cat turbo montat dupa marf :???: zi-i lu CSL sa incerce cu WRC cu 2.8i de la mama lui |
Quote:
|
dar turbo montat dupa...n-ar trebui sa aibe ceva de zis :???:
eu doar am dat un exemplu...oamenii trebuie sa vb nu ce facem noi aici :-) |
| All times are GMT +2. The time now is 00:27. |
- Copyright 2026 4Tuning