![]() |
Re: Masini Abandonate!
nu cred ca va fi masina de politie,daca era sa fie asa o faceau de mult,masina cica sta de 5 ani acolo,ei de'abia fac fata cu combustibilul la logan....
|
Stie cineva numaru de telefon al proprietarului cu bmw sau daca o vinde ?
|
Quote:
|
lasa-i un bilet
|
cel mai bine dar daca este varianta plauzibila ia cu nu are pe ce so inmatriculeze,ai putea sa intrebi pe la oamenii din bloc ca probabil o tine sub geam sa nui fure tiganii rotile sau altele,parca rata prea bine so fi parasit
|
1 Attachment(s)
pacat de masinile astea.. te doare sufletu' cand le vezi asa
Moskvich 1500 |
[QUOTE=red_fury;5115693]pacat de masinile astea.. te doare sufletu' cand le vezi asa
Moskvich 1500 vechile glorii masinile adevarate stau la ruginit in favoarea unor loganuri,foarte trist:cry: |
moskvich nu e o minune a tehnologiei, e o masina sovietica oarecare ... sunt prezentate mai in urma unele masini care pot fi numite "glorii" asta nu ...
|
Quote:
|
nu mam referit la glorie cu sensu de mare masina gen honda nsx,ziceam doar ca sunt durabile
|
nu mam referit la glorie cu sensu de mare masina gen honda nsx,ziceam doar ca sunt durabile,masina pozata de tine(1500) este din romania?
|
[QUOTE=Andrei RS13;5116044]
Quote:
|
2 Attachment(s)
In curte la o bojnita pe langa mine, care are si butelii de vanzare (Tomis 3, pe Fat Frumos), am gasit acum ceva timp un BMW Isetta. Masina statea de 6 ani, era a lui fiu-sau. Am intrebat-o care e treaba cu ea si zicea ca masina deja s-a vandut, ca urmeaza sa vina intr-o saprtamana unul din Italia sa o ia. Cica luase fiu-sau 2000 de euro pe ea. Acum in locul ei, in curte a rasarit o moto mica de 125, cred.
Bravo celui ce s-a incumetat sa o faca din stadiul in care era (adica prafalete). Tot ce se poate vedea in poze reprezinta masina (nu ca ar mai fi avut piese prin pod sau mai stiu eu ce, era chelita). Si cred ca se poate spune despre ea "glorie a vremurilor" 8) |
[QUOTE=ticosu';5116305]In curte la o bojnita pe langa mine, care are si butelii de vanzare (Tomis 3, pe Fat Frumos), am gasit acum ceva timp un BMW Isetta. Masina statea de 6 ani, era a lui fiu-sau. Am intrebat-o care e treaba cu ea si zicea ca masina deja s-a vandut, ca urmeaza sa vina intr-o saprtamana unul din Italia sa o ia. Cica luase fiu-sau 2000 de euro pe ea. Acum in locul ei, in curte a rasarit o moto mica de 125, cred.
Bravo celui ce s-a incumetat sa o faca din stadiul in care era (adica prafalete). Tot ce se poate vedea in poze reprezinta masina (nu ca ar mai fi avut piese prin pod sau mai stiu eu ce, era chelita). Si cred ca se poate spune despre ea "glorie a vremurilor" 8 a zis si Andrei Stefan de aceasta isetta,pacat ca a ramas doar coaja,multi vroiau so cumpere |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:53. |
- Copyright 2026 4Tuning