Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Freehand - Desene de mana (https://forum.4tuning.ro/163-freehand-desene-mana.html)
-   -   Propuneri/Challenges (https://forum.4tuning.ro/163-freehand-desene-mana/17755-propuneri-challenges.html)

pheerya 07-08-08 18:07

Re: Propuneri/Challenges

:-) Mersi, ramane de vazut...
sa se mai anunte cei care mai au de lucru in afara de L4uR...

radu.3 07-08-08 18:09

Pheerya...foarte fain, numa ca acolo in spate nu prea pare a fi "break", ci "sedan"...da oricum ii foarte fain ;)

pheerya 07-08-08 18:23

unghiul e de vina:P...ce sa-i faci, m3-ul arata a break...astra arata a sedan:P

Darius DMS 07-08-08 19:27

pheerya....sa fiu sincer...vei castiga din nou....masina arata super...numa,cum a zis raducu...spatele...da nah...unghiu asta...ffffaina...felicitari..astept poll ul

DANger design 07-08-08 20:57

pheerya, perspectiva e buna, dar proportia-latimea masinii e prea mica, da impresia de comprimare laterala a masinii...
Sfat-cand desenezi o masina foloseste tehnica suprapunerii pana cand ajungi la un rezultat corect din p de vedere al perpectivei si al proportiei...

mba 07-08-08 22:48

adica sa copieze masina? ...eu aia pricep din tehnica suprapunerii...

DANger design 08-08-08 00:09

nu...desenezi pana iti iese corect... prima schitza pe care ai desenat-o (sau o schitza in general) iti dai seama daca e corecta - uitandu-te in oglinda la ea (te uiti pe partea opusa la lumina). Iei prima schitza , pui alta foaie peste ea, si o imbunatatesti pana iti iese calumea din p de vedere al perpectivei , proportiei...

pheerya 08-08-08 11:47

pai eu iau la scara o masina stock, dupa o poza si dupa o tunez...deci comprimarea de care ziceai tu, poate fi din cauza scannerului, in nici un caz din greseli de proportie...decat daca ar fi poza originala deformata, ceea ce nu s-a intamplat :-)
ce ziceti...facem pollul? sau mai avem pe cineva de asteptat?

Darius DMS 08-08-08 12:12

Quote:

Originally Posted by pheerya (Post 1685671)
pai eu iau la scara o masina stock, dupa o poza si dupa o tunez...deci comprimarea de care ziceai tu, poate fi din cauza scannerului, in nici un caz din greseli de proportie...decat daca ar fi poza originala deformata, ceea ce nu s-a intamplat :-)
ce ziceti...facem pollul? sau mai avem pe cineva de asteptat?

eu zic sa il faci acuma...ca e ultima zi...si trebuie sa il faci...sa nu mai asteptam ca la celalalt challenge cu bmw...am asteptat in struna...suntem destui..let's move

L4uR 08-08-08 12:15

in maxim 2 ore sunt il pun aici:)
doar asteptati va rog:)

pheerya 08-08-08 12:17

asteptam...;)

Darius DMS 08-08-08 12:25

am o intreare:cine va face poll ul???pheerya sau mba?

mba 08-08-08 12:59

Quote:

Originally Posted by Darius.desenator de 11ani (Post 1685727)
am o intreare:cine va face poll ul???pheerya sau mba?

conteaza?...
o las pe ea :D ca eu azi pe la 4 plec...(cateva zile)

L4uR 08-08-08 13:06

eu intro pana la 2 pun desenu:) acu doar trebuie sa ma duc la un prieten sal scanez:)

pheerya 08-08-08 13:08

fac eu pollul mai pe dupa amiaza...dupa ce posteaza si domnu' L4ur :-D

All times are GMT +2. The time now is 01:44.

- Copyright 2026 4Tuning