![]() |
Re: Propuneri/Challenges
:-) Mersi, ramane de vazut...
sa se mai anunte cei care mai au de lucru in afara de L4uR... |
Pheerya...foarte fain, numa ca acolo in spate nu prea pare a fi "break", ci "sedan"...da oricum ii foarte fain ;)
|
unghiul e de vina:P...ce sa-i faci, m3-ul arata a break...astra arata a sedan:P
|
pheerya....sa fiu sincer...vei castiga din nou....masina arata super...numa,cum a zis raducu...spatele...da nah...unghiu asta...ffffaina...felicitari..astept poll ul
|
pheerya, perspectiva e buna, dar proportia-latimea masinii e prea mica, da impresia de comprimare laterala a masinii...
Sfat-cand desenezi o masina foloseste tehnica suprapunerii pana cand ajungi la un rezultat corect din p de vedere al perpectivei si al proportiei... |
adica sa copieze masina? ...eu aia pricep din tehnica suprapunerii...
|
nu...desenezi pana iti iese corect... prima schitza pe care ai desenat-o (sau o schitza in general) iti dai seama daca e corecta - uitandu-te in oglinda la ea (te uiti pe partea opusa la lumina). Iei prima schitza , pui alta foaie peste ea, si o imbunatatesti pana iti iese calumea din p de vedere al perpectivei , proportiei...
|
pai eu iau la scara o masina stock, dupa o poza si dupa o tunez...deci comprimarea de care ziceai tu, poate fi din cauza scannerului, in nici un caz din greseli de proportie...decat daca ar fi poza originala deformata, ceea ce nu s-a intamplat :-)
ce ziceti...facem pollul? sau mai avem pe cineva de asteptat? |
Quote:
|
in maxim 2 ore sunt il pun aici:)
doar asteptati va rog:) |
asteptam...;)
|
am o intreare:cine va face poll ul???pheerya sau mba?
|
Quote:
o las pe ea :D ca eu azi pe la 4 plec...(cateva zile) |
eu intro pana la 2 pun desenu:) acu doar trebuie sa ma duc la un prieten sal scanez:)
|
fac eu pollul mai pe dupa amiaza...dupa ce posteaza si domnu' L4ur :-D
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:44. |
- Copyright 2026 4Tuning