Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   Cum agãti un baiat (pentru fete) (https://forum.4tuning.ro/28-femei/1749-ag-baiat-fete.html)

blazeyblaze 17-04-07 10:50

Re: Cum agãti un baiat (pentru fete)

eu ma refeream exclusiv la situatia in care o fata vrea sa agate un baiat
fetele nu agata prea des dintr-un singur motiv : toate sunteti cel putin unicele purtatoare de () din univers si va simtiti jignite sa va dati la un baiat....iar cand un baiat va baga in seama....iar sunteti extrem de pretioase....deci oricum o dai nu prea va miroase voua bine

bluey 17-04-07 14:29

Re: Cum agăti un baiat (pentru fete)

Quote:

Originally Posted by blazeyblaze (Post 855993)
eu ma refeream exclusiv la situatia in care o fata vrea sa agate un baiat
fetele nu agata prea des dintr-un singur motiv : toate sunteti cel putin unicele purtatoare de () din univers si va simtiti jignite sa va dati la un baiat....iar cand un baiat va baga in seama....iar sunteti extrem de pretioase....deci oricum o dai nu prea va miroase voua bine

Vaaai dar cum poti spune asa despre ele...
Stiti bancul cu Eva care s-a dus sa se spele in rau????

Eugen_TL 17-04-07 14:55

nu...baga :)

bluey 17-04-07 15:01

Dupa ce au facut ei prostia aia urata se duce Adam la D-zeu si ii spune.
D-zeu intreaba :Si Eva unde e?
Adam :la parau se spala.
D-zeu:Vai! Acum toti pestii vor mirosi asa!

Magos 18-04-07 09:44

...minte de barbati!! =))

dolb 18-04-07 15:43

Quote:

Originally Posted by Magos (Post 857771)
...minte de barbati!! =))

bine zis ! ;) :D

blazeyblaze 19-04-07 03:39

cacate-ai tu pe ei....ntz ntz ntz

Magos 19-04-07 12:00

Quote:

Originally Posted by blazeyblaze (Post 859618)
cacate-ai tu pe ei....ntz ntz ntz

... ? :?: :?:

blazeyblaze 19-04-07 13:03

era o glumita

magnum730 30-04-07 18:55

Quote:

Originally Posted by dolb (Post 835654)
la noi la tgv curvele sunt naspa ! si nu vreau sa stiu ca a mai ars-o altu in afar de mine , sau ca dupa mine o arde altu.. nu ma simt eu .. nuj depinde de caracter :D auzi.. u esti romantic cumva?

Poate ca ar trebui sa facem o petitie pt bagaboante mai bune in targoviste :) ca si eu tot de acolo sunt. Problema e ca pt fete mai finutze tre malai mai mult si nu e interesant sa bagi bani in ele. Ramai cu o senzatie nasoala dupa. Prefer sa dau cascavalu si sa ma fac baiat gigel si elegant, poate dupa aia ma agata ele, nu?
Si n plus nu tre sa fie la strada ca sa fi fost unul inaintea ta si sa mai vina altii dupa tine la ea...
Si oricum fetele nu o sa dezvalueasca ele aici cum planuiesc ele sa agate pe unul care le face sa saliveze. Dar mai sunt si tipe curajoase (sper)

dolb 30-04-07 18:57

Quote:

Originally Posted by magnum730 (Post 877953)
Poate ca ar trebui sa facem o petitie pt bagaboante mai bune in targoviste :) ca si eu tot de acolo sunt. Problema e ca pt fete mai finutze tre malai mai mult si nu e interesant sa bagi bani in ele. Ramai cu o senzatie nasoala dupa. Prefer sa dau cascavalu si sa ma fac baiat gigel si elegant, poate dupa aia ma agata ele, nu?
Si n plus nu tre sa fie la strada ca sa fi fost unul inaintea ta si sa mai vina altii dupa tine la ea...
Si oricum fetele nu o sa dezvalueasca ele aici cum planuiesc ele sa agate pe unul care le face sa saliveze. Dar mai sunt si tipe curajoase (sper)

si eu sper sa mai fie tipe curajoase :)) ( oricum nu ma las agatat de o fata! prefer sa o agat eu ;) )...si da ar trebui sa facem petitie!

Larisa 09-05-07 17:32

Fetele de obicei asteapta sa fie agatate. Se multumeasc sa-si urmareasca "victima" cu coada cohiului..si..sa spere ca el o sa o remarce... Daca nu si nu..ori bantuie pe langa el iar daca sunt in club danseaza in apropierea lui, sau se izbeste "din greseala" de el. Am vazut si niste specimene, mai toante ce e drept, care incep sa rada cat le tine gura...pentru a fi remarcate. Metoda cel mai des folosita in flirturi de o zi, aventuri, e valabila si in cazul baietilor care agata si anume "ii spui ce vrea sa auda".

Magos 09-05-07 17:43

ori se duc si se baga singurele in seama... ;)

dolb 09-05-07 18:56

no shit! trec cu masina pe langa una.. se uita la mine lung.. o observ.. mai merg 200 m, ma intorc si o bag in seama! si nu mi-a rasp deloc .. n-am obtinut nici o informatie pretioasa de la ea :(

NSL_KiwY 10-05-07 12:38

Quote:

Originally Posted by dolb (Post 892967)
no shit! trec cu masina pe langa una.. se uita la mine lung.. o observ.. mai merg 200 m, ma intorc si o bag in seama! si nu mi-a rasp deloc .. n-am obtinut nici o informatie pretioasa de la ea :(

Schimba.ti masina :lol:

All times are GMT +2. The time now is 05:33.

- Copyright 2026 4Tuning