![]() |
Re: Need For Speed: Carbon
o sa iti apara sa il angajezi pe SAL care cica ii un mare fan de al tau si dastea :) trebuie sa il angajezi si atunci iti merge autosculpt , o parte din el :D
|
1 Attachment(s)
voi ce masini aveti ? va place rx8 asta ? sunt doar la 8% din joc :D
|
:twisted: Mah - Ma Enervati Rau - Eu Nu Pot Sa Fac Dekt Uni Rost:twisted:
|
la cat la % incepe deca sa iti dea si alte masini ?
|
ce placi video aveti?!
pe gforce4 mx440 nu merge...sau a reusit careva sa il faca sa mearga si pe placa asta video?! |
Quote:
|
Quote:
aceeasi problema o am si eu :cry: |
1 Attachment(s)
alta minunatie :lol:
|
e o idee a jocului, care ar vrea sa zica ca sunteti o echipa. astfel, tu nu mai poti sa le faci pe toate, si abia dupa ce vei juca o vreme, iti vei angaja oameni in echipa, si intre ei va fi si nenea cu autosculptu.
da, si imi cer scuze, ca nu m-am uitat la pagina. asta ii raspunsu meu pt pagina anterioara.... abia m-am trezit... |
2 Attachment(s)
Acum 5 min cu MAZDA RX-7 la 70% din joc terminat
Si inca o chestie...ma tem ca nu se pot debloca toate masinile din joc...:???: O chestie care m-a enervat la culme...CCX-ul nu atinge decat 330 km/h in plm(si acolo se opreste) |
Mdea cum era de asteptat...era si culmea ca EA sa faca jocu mai *** ...daca ar atinge cat atinge in realitate cred ca ar fi ******
|
1 Attachment(s)
o noua poza ... dar inca o data ... aflu ca este cu mult sub underground 2 ! ( nu tu dyno , nu tu mai multe pachete de performance... si cel putin ... ma doare capu de la cat scartzait de cauciuc am auzit !!!! ) ... o poza :) chrome paint body and rims ;)
|
Quote:
|
asta a lu dyz, vad ca ii facuta in garaj.
dar are o optiune tare draguta in free roam, dai escape si ai acolo photo si nu stiu cum... faina treaba de tot... |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:53. |
- Copyright 2026 4Tuning