![]() |
Re: Street Racing Squad
am inteles..succes baieti :P
|
1 Attachment(s)
Ce bine asa apuc si eu sa fac ceva la masina, praguri, lasata, cosmetizata si curatata, plus pe ici pe colo:drunk:
|
Quote:
|
sper sa-l vad pe 10-11 la prezentare :D
succes leo |
" wutututututut - rantt TTTTT ran TTTTT " :D
|
mi-e unu imi pare bine :) poate ma trantesc si eu :)
tazule sa imi dai grupele de pe 23 -24 cand sunt alea ca deja am uitat unde cum e :)) sa stiu cu cine pi si la ce ma incadrez sa nu ma inscriu degeaba |
Quote:
|
Quote:
:D din cate stiu |
Quote:
24-25 IULIE 2010 - King of EUROPE - DRAG - Bucuresti, Romania :lol: (aeroport baneasa) taxa cica: 100 euro inscriere masina , dar eu zic ca merita ;) |
pentru restu aveti mastercard ( mess - pm ) :rolleyes2 :rolleyes2:rolleyes2 :rolleyes2 :rolleyes2 :rolleyes2 :rolleyes2:rolleyes2 :rolleyes2 :rolleyes2:arrow::arrow::arrow::arrow::arrow::arro w::arrow::arrow::arrow:
|
Quote:
|
am conspectat fisa de inscriere si zice clar ca taxa de inscriere este 100euro si plata trebuie facuta prin paypal ;), nu vorbesc prostii , 100 EURO nu 100 LEI
dar te gandesti ca este facuta pe aeroportul banease, cu timpi reali cu scule de scule , eu zic ca merita cine are masina de putere si vrea sa arate ceva ... eu am fost la drift la cluj .... distractia asta ma costat 100 si ceva de euro si nici macar nu am participat... daca esti pasionat merita ... si daca ai acuma :rolleyes2 |
Quote:
asteptam pana la jumatatea luni |
Quote:
cand o sa am informatii despre grupe si tot tacamu o sa le postez... strange bani din timp nu astepta prea mult dupa grupe si prostii ca o sa apara cu o saptamana inainte si inca ceva strange si pt benzina ... nu se stie sigur daca este stabilit pt aerportul baneasa ... se poate schimba locatia ... VALABIL PT TOTI "RACERII" dar si cum a zis alex clubul inca nu are masini de curse ... intrebarea este urmatoare pt toti membrii ce are clubul ? masini pt ce ? ca sa reprezinte clubul la ce ? ca sa facem ce ? ;) |
Prentru expo,pe data de 10-11 ramane Leo SR(mercedes) si NJD(golf 3 VR6)...si sa vedem ce o mai fii pana atunci.....ei sunt siguri:D
Adevarat ce zice Racer:GANDITI-VA CE VRETI SA FACETI LA MASINI!!!! -Sound -Expo -Drag -Drift -Audio HAI SA FACEM CEVA CA LUMEA:) |
| All times are GMT +2. The time now is 16:51. |
- Copyright 2026 4Tuning