![]() |
Re: Machetele mele - steaua23
Masina a facut istorie,este unul dintre cele mai de succes E-uri din istorie,macheta din pacate are ceva ani "la bord",dar se prezinta onorabil,pacat ca nu a aparut o versiune mai buna pana astazi:sad:
Ar fi placut ca cei de la Autoart sa lanseze E55 sau E63 in curand,deoarece modelele noi de AMG-uri sunt lansate de catre ei si merita fiecare cent:-) |
Foarte frumos Mertanu.arata intr-un mare fel.felicitari.
|
Quote:
|
E posibil sa arate unpic mai bine in poze E-klasse. La vopsea nu are probleme majore. In mare e ok vopseaua, singurul lucru deranjant ramanand luftul mare la capota si usi.
Un E63 ar fi de vis, mai ales de AutoArt, dar nu cred :( Mercedes Benz 300SL nu este o macheta de negasit. A mea a fost cumparata din cora, dar se gaseste cam in toate supermarket-urile. |
Quote:
|
1 Attachment(s)
Ultima achizitie. Scuzati calitatea pozei
|
Quote:
|
Super , fai prezentarea cat mai repede :D
|
9 Attachment(s)
Dodge Viper Competition - AutoArt 1:18
Macheta este limited edition 3000 buc, si este SEALD. Detalile sunt bune, mai ales ca acum se gaseste si la 31Euro. |
6 Attachment(s)
Poze cu cele 3 Dodge Viper prezente in colectie. Toate 3 sunt modele de la AutoArt, la scara 1:18.
|
Killer ! Al patrulea model de acest gen in preferintele mele >>1)c6.r; 2)dbr9;3)575gtc;4)srt comp.
|
Frumoase toate 8) se anunţă cumva şi unul no4 ? :D
|
E o macheta interesanta, dar nu are detalii extraordinare.
Un alt viper ? Nu stiu ... poate modelul Rennsport cand o sa fie la Extra Sale :evil_laug. Nu sunt fan viper, dar s-a intamplata sa apara 3 in colectie :rolleyes2 |
Frumos.......frumoase:-P dar nu stiu ce-a fost in capul celor de la dogde de a facut spatele asta asa urat la viperu asta de curse.....chiar nu stiu:-P
|
Quote:
Frumoase poze!!! |
| All times are GMT +2. The time now is 02:24. |
- Copyright 2026 4Tuning