![]() |
acum ai tu chef de curse ...cand toti isi pregatesc masinile pt pe 14.....si inca un mic detaliu daca nu ai observat in oras......AI VAZUT CATA POLITIE E?
|
Re:
Quote:
|
:) multa multa militie nu am prins delok azi cu un preten cu masina militie ... si vb aia 12 juma ziua ... 160 pe mamaia pe la ady pe acolo ...
|
:paper: :blahblah: :blahblah: :blahblah: :blahblah:
|
Re:
Quote:
|
pffff pav ce rau imi pare ca nu am dat de u si de prietenu tau o furam ceva de la evo 8 da asta e :wink:
|
daca este genul care rupe masina in a 1-1 a si in a doua mai bine se lasa de soferie ,sa mearga pe varianta daca vrea senzatii tari ,dar am uitat ca acolo nu este lume care sa il vada .ce ti-e si cu lumea asta :lol:
|
POLITIA!!!
deja m-au luat in vizor :x ca sa vezi...pacat ca eu mi-am schimbat masina :twisted: si nu mai umblu cu 1.5 OHC..... :lol:
lasati ca mai este putin pana pe 14...o sa vedem atunci cine rupe in doua asfaltul si adversarul si cine nu...asa ca pana atunci vorbele sunt de prisos... |
GABBY_, uimeste-ma.. ai fost tu pe varianta si te-ai dat? eu tocmai asta va intrebam.. UNDE VA GASESTE? daca puteai sa-mi zici unde gaseste \"racerii\", iti eram recunoscator.. ca de fapt asta vroiam sa aflu..
ah.. apropo.. nu era nevoie sa te bagi si tu ca vibratoru' in (....) discutie. pusesem o simpla intrebare. eventualele reclamatii poti sa le pastrezi pentru cineva caruia ii pasa :roll: :lol: |
ah.. blonda.. da.. asta face mult mai palpitante eventualele curse :lol: si.. ce e asa mult de pregatit la masini pentru 14 ? ce ar trebui facut? s-i le tuneaza acum toti? isi baga muzica, jante, spoilere si multi multi cai ? m-as mira :roll:
|
pana la uram care merge pe 14 k toti va laudatzi ??
|
o sa vezi atunci....sunt oameni printe noi care pur si simplu vor sa depaseasca limitele si sa duca totul la extrem....cu siguranta vom avea o surpriza placuta din partea unora :lol: .si al intrebarea unde gasesti cu cine sa te adi o sa ai pe 14 din plin.....putina rabdare doar...iar in oras....tot asa un pic de rabdare sa o alse gardea mai moale.:)
|
sa stii ca ai cum sa \"pregatesti\" masina pt o cursa.
spre exemplu:scoti bancheta,cureti filtru de aer,injectoarele,etc |
vrei sa itzii zic cum se pregateste masina ????????
|
ce am auzit ca aseara 2 vento au incercat sa isi depaseasca limitele dupa o masina a? :lol: :lol: :lol: :lol:
ps: tra stii cum pregatesti masina? o \"incalzesti\" un pik cu scartzuri :) |
| All times are GMT +2. The time now is 01:02. |
- Copyright 2026 4Tuning